Αλβουτερόλη αναπνευστήρα 100 mcg. Generic Ventolin. Αγοράστε φτηνές Albuterol online. Έκπτωση γενικών χάπια Ventolin 2, 4 mg. Χαμηλή τιμή Αλβουτερόλη. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Αλβουτερόλη αναπνευστήρα 100 mcg. Generic Ventolin. Αγοράστε φτηνές Albuterol online. Έκπτωση γενικών χάπια Ventolin 2, 4 mg. Χαμηλή τιμή Αλβουτερόλη.

Η αλβουτερόλη διαστέλλει τους αεραγωγούς από τον πνεύμονα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των δυσκολιών στην αναπνοή και των επιπλέον συνθηκών στο στήθος. Το άσθμα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα βαθιάς αναπνοής λόγω της εκτεταμένης μείωσης της διόδου του αέρα (βρογχικοί σωλήνες). Η αλβουτερόλη διαστέλλει τις βρογχικές διόδους αναπνοής καθηλώνοντας τους μύες που περικλείουν τις διόδους του αέρα. Οι μάρκες αλβουτερόλης είναι Ventolin, Aerolin, Ventorlin, Asthalin, Proventil, ProAir. Το FDA ενέκρινε την αλβουτερόλη το 1982. Το ALBUTEROL χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του προβλήματος του πιπίλισμα σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αναπνοή ή σε άλλες παθήσεις αεραγωγών. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσθετες καταστάσεις όπως καθορίστηκαν και από το γιατρό σας.

 

Η αλβουτερόλη είναι στην πραγματικότητα ένα συμπαθομιμητικό (betagonist) βρογχοδιασταλτικό. Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία της τακτοποιημένης μυϊκής μάζας μέσα στον αεραγωγό, που διευκολύνει την κίνηση του αέρα μέσα και έξω από τους πνεύμονες σας.

 

Τα φάρμακα που αποτελούνται από αλβουτερόλη συνιστώνται για την πρόληψη και την άνεση και την ευκολία των βρογχικών σπασμών που περιορίζουν το λαιμό. Αυτό αφορά συγκεκριμένα την αντιμετώπιση του άσθματος. Ορισμένα στυλ ALBUTEROL SULFATE χρησιμοποιούνται για την αποφυγή βρογχικού σπασμού εξαιτίας της επεξεργασίας επίσης.

 

Συνιστάται να χορηγούνται συμπληρώματα υγείας με παρατεταμένη αποδέσμευση (SR), παρατεταμένης αποφόρτισης (ER, XR, ή XL), με χρονική αποδέσμευση ή ίσως με έναρξη, ελεγχόμενης αποδέσμευσης (CR) ή ίσως συνεχούς εκφόρτισης (CR ή Contin) δισκία ή ίσως κάψουλες που αναπτύχθηκαν για να σπάσουν αργά και επίσης για να βγάλουν ένα φάρμακο μετά από λίγο. Τα πλεονεκτήματα των δισκίων παρατεταμένης απελευθέρωσης ή των συμπληρωμάτων είναι ότι είναι συχνά σε θέση να χρησιμοποιηθούν πολύ λιγότερο συχνά από τα παρασκευάσματα άμεσης απόρριψης του πανομοιότυπου φαρμάκου, καθώς και ότι διατηρούν πιο σταθερά παραδείγματα του φαρμάκου μέσα στην κυκλοφορία του αίματος.

 

 

Τι πρέπει να δείξω στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης πριν από αυτό το φάρμακο;

 

Πρέπει να γνωρίζουν αν έχετε αυτές τις περιστάσεις:

καρδιαγγειακές παθήσεις, προβλήματα αγγείων του αίματος, υψηλή αρτηριακή πίεση ή χαμηλά επίπεδα καλίου στο αίμα

όχι συχνή αντίδραση σε άλλο συμπαθολογικό φάρμακο

αποκτώντας οποιοδήποτε φαρμακευτικό φάρμακο, μη συνταγογράφηση, δίαιτα ή φυσικό παρασκεύασμα

επιληπτική κρίση, διαβήτη ή ίσως υπερδραστήριο θρόμβο

προβλήματα νεφρών ή γνωστή ανάπτυξη επινεφριδίων

προσπάθεια ή ίσως έγκυος να κατέχει ένα μωρό

Θηλασμός

 

Πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί αυτό το φάρμακο απλά από μένα;

 

Κάνετε χρήση του Albuterol βλέποντας ότι κατευθύνεται από απλά έναν γιατρό. Επιβεβαιώστε την ετικέτα γύρω από το φάρμακο σχετικά με τις ακριβείς συστάσεις δοσολογίας. Εξετάστε το Albuterol από το στόμα με ή ίσως χωρίς τρόφιμα. Συνήθως μην σταματάτε να χρησιμοποιείτε το Albuterol χωρίς να κάνετε ανάλυση μαζί με τον γενικό ιατρό σας. Ενημερώστε τον ιατρό σας σχετικά με τυχόν σχετικά ερωτήματα σχετικά με τον ακριβή τρόπο χρήσης του Albuterol.

 

Θειική αλβουτερόλη -

 

Μόλις αποκτήσετε το pulverizador για την εισπνοή αλβουτερόλης, δεν θα πρέπει ποτέ να κάνετε χρήση άλλων εισπνεόμενων φαρμάκων λίγο πριν να ελέγξετε τη χρήση του γιατρού σας.

 

Τραβήξτε το αναπνευστικό δοχείο αεροζόλ λίγο πριν να εργαστείτε και βεβαιωθείτε ότι είναι έντονα τοποθετημένο μέσα στο πλαστικό υλικό του επιστομίου. Πριν από τη χρήση σήμαινε για πρώτη φορά, κύλιση του κυλίνδρου με τέσσερις ψεκασμούς στη ροή του καθαρού αέρα από την συνάντησή σας. Πρωταρχικό αυτό με δύο σπρέι οποτεδήποτε δεν χρησιμοποιείται για τουλάχιστον μερικές ημέρες. Απλώς χρησιμοποιήστε την κάρτα που συνήθως ενσωματώνεται στο στοιχείο. δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την κάρτα με οποιοδήποτε είδος πολλών άλλων στοιχείων. Καθαρίστε το επιστόμιο από πλαστικό υλικό με ζεστό νερό λειτουργίας μια ή περισσότερες φορές μια ολόκληρη εβδομάδα για να αποφύγετε τη συσσώρευση φαρμάκων και την απόφραξη.

 

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μια μεγάλη εισπνοή απάντηση, φροντίστε να την προστατεύσετε από μόλυνση. Διατηρήστε τη σύσταση στο σταγονόμετρο μέσα από το χείλος με τη φιάλη ή ίσως οποιαδήποτε επιπλέον επιφάνεια. Μην χρησιμοποιήσετε την τέλεια λύση είναι εάν αυτές οι τροποποιήσεις χρωματίζονται ή μετατρέπονται σε θολό.

 

Συνήθως μην ξεπερνάτε την προτεινόμενη δόση αλβουτερόλης από το γιατρό. Εάν θέλετε περισσότερο από το συνηθισμένο, ζητήστε συμβουλές μαζί με το γιατρό σας. Οι αναπνευστικές σας δυσκολίες θα μπορούσαν να είναι ασταθείς και θα θελήσετε να πάρετε κάποιο άλλο φάρμακο. Συνήθως όμως δεν αλλάζετε το φάρμακό σας χωρίς προηγούμενη συμβουλή του φαρμακοποιού ή του γιατρού.

 

Φανταστείτε εάν μια δόση παραλείπεται χωρίς βοήθεια;

 

Σε περίπτωση που χάσετε μια δόση, πάρτε αυτό επειδή όσο είναι δυνατόν γρήγορα. Είτε πρόκειται για περίοδο σχεδόν για άλλη δόση, παραλείψτε την παραλειφθείσα δόση και επικοινωνήστε με την τυποποιημένη στρατηγική δοσολογίας. Συνήθως δεν εξετάζονται 2 δόσεις ταυτόχρονα.

 

Τι μπορεί να συνδέσει με αυτό το φάρμακο;

 

 

αναστολέα μονοαμινοξειδάσης

τρικυκλικό αντικαταθλιπτικό

διουρητικά

β-αποκλειστές

Διγοξίνη

Οι αναστολείς της Catechol-O-methyltransferase (COMT), η επινεφρίνη, οι ΜΑΟΙ, τα συμπαθομιμητικά βρογχοδιασταλτικά βραχείας εκτέλεσης, τα φάρμακα διέγερσης, τα συμπαθομιμητικά

 

Αυτό μπορεί να μην είναι σίγουρα μια ολοκληρωμένη ομάδα όλων των σχέσεων που μπορεί να συμβεί. Ζητήστε από τον ιατρικό προμηθευτή εάν το Albuterol μπορεί να συνδεθεί με άλλα φάρμακα που θεωρείτε. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε, κλείσετε ή αλλάξετε τη δοσολογία φαρμάκων οποιουδήποτε είδους φαρμάκου.

 

Ποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα μπορεί να παρατηρήσουμε από τις θεραπείες;

 

Οι παράπλευρες εκβάσεις που μπορείτε να κάνετε είναι υπεύθυνες για έναν ιατρό ή ίσως για έναν ειδικό υγείας όσο το δυνατόν γρηγορότερα:

σοβαρά συμπτώματα αλλεργίας (εξάνθημα, κνίδωση, γρατζουνιές, επιπλοκές που αναπνέουν, σφίξιμο στο εσωτερικό των θωρακικών μυών, οίδημα της περιοχής του στόματος, συνάντηση, περιοχή χείλους ή γλώσσα)

πόνος στο στήθος, πόνος στην ακοή

γρήγορα ή καρδιακή παλμό μητρότητας

χειροτέρευση ή νέα δυσκολία εισπνοής και εκπνοής

χτυπάει μέσα στο στήθος

κόκκινο χρώμα, φλεγμονή, φλύκταινες, ή ίσως απολέπιση των πόρων και του δέρματος

σοβαρή κόπωση ή πονοκεφάλους

ασυνήθιστη βραχνάδα

συριγμός

 

Ανεπιθύμητες ενέργειες που συνήθως δεν απαιτούν ιατρική φροντίδα (αναφέρετε σε γιατρό ή ίσως γιατρό σε περίπτωση που πράγματι θα συνεχιστεί ή / και ενοχλητικό):

κούραση

ναυτία

πόνος

νευρικότητα

φλεγμονή της μύτης

ξηρή ή λοίμωξη στο λαιμό

τρόμος

ξερνάω

 

Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην εξηγεί όλα τα εφικτά ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

Τι πρέπει να προσέξω όταν δουλεύω με αυτό το είδος φαρμάκου;

 

Η αλβουτερόλη μπορεί να προκαλέσει αίσθημα κακουχίας. Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα να το επενδύσετε αυτό με αλκοολούχα ποτά ή συγκεκριμένα φάρμακα. Βοηθήστε να αξιοποιήσετε την Albuterol με μεγάλη προσοχή. Δεν θα ταξιδέψει ούτε θα εκτελέσει πολλές άλλες επικίνδυνες εργασίες μέχρι να συνειδητοποιήσετε πώς θα αντιδράσετε σε αυτό πιθανόν.

 

Σε περίπτωση που η συνήθης δοσολογία σας δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά, τα συμπτώματά σας γίνονται πολύ χειρότερα, ή θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα συχνά, να έρθετε σε επαφή με τον γιατρό σας ταυτόχρονα. Αυτό είναι συχνά μια ένδειξη για την επιδείνωση του άσθματος σημαντικά. Ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει το φάρμακο ή ίσως τη δοσολογία. Η αλβουτερόλη θα πρέπει να λειτουργεί έως οκτώ ώρες ή ίσως πολύ περισσότερο. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ πολύ περισσότερο από την προτεινόμενη χρήση ή τη δοσολογία πιο τακτικά από ό, τι συνιστάται χωρίς κοιτάζοντας μαζί με το γιατρό σας. Η πιθανότητα σοβαρών καρδιακών παθήσεων και απώλειας ζωής θα μπορούσε να βελτιωθεί με την υπερβολική χρήση της αλβουτερόλης περιστασιακά. Κάθε φορά που η πηγή φαρμάκου σας αρχίζει να εκτελείται χαμηλά, επικοινωνήστε με το γιατρό σας ή ίσως και το φαρμακείο επειδή είναι τόσο εύκολο να γεμίσετε σύντομα.

 

Ενημερώστε τον ειδικό της οδοντιατρικής σας φροντίδας ή τον γενικό ιατρό ότι λαμβάνετε υπόψη ότι η Αλβουτερόλη μπροστά σας έχει ουσιαστικά οποιαδήποτε ιατρική ή ίσως από του στόματος καθαριότητα, επείγουσα φροντίδα και προσοχή ή ιατρική διαδικασία. Ελέγξτε με το γιατρό σας πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε επιπλέον φαρμάκου για βρογχικό άσθμα, το οποίο περιλαμβάνει εισπνεόμενα φάρμακα, εάν εργάζεστε με Albuterol.

 

Οι ασθενείς με διαβήτη - Η αλβουτερόλη μπορεί να επηρεάσει το σάκχαρο του αίματος. Εξετάστε προσεκτικά το σάκχαρο Ρωτήστε έναν ιατρό πριν αλλάξετε τη δοσολογία του φαρμάκου διαβήτη.

 

Κάνετε τη χρήση της Albuterol με προσοχή στους ηλικιωμένους. μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα στα αποτελέσματα. Η αλβουτερόλη θα πρέπει να μετατραπεί σε συνδυασμό με την προειδοποίηση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών. οι επιδόσεις και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια αυτών των παιδιών δεν έχουν επιβεβαιωθεί πρόσφατα.

 

Σε περίπτωση που έχετε ένα μωρό, μιλήστε με το γιατρό σας. Θα πρέπει να συζητήσετε τους κινδύνους και τα οφέλη της συνεργασίας με Albuterol όταν είστε έγκυος. Δεν είναι γνωστό στην περίπτωση που το Albuterol βρίσκεται σίγουρα στο γαλακτοκομείο. Αν είστε ή ίσως τελειώσετε να θηλάζετε χρησιμοποιώντας Albuterol, συμβουλευτείτε μαζί με το γιατρό σας. Μιλήστε για τυχόν πιθανούς κινδύνους για το παιδί σας.

 

Η θειική αλβουτερόλη-

 

Όταν ποτέ αποκτάτε αλλεργιογόνο εισπνοή αλβουτερόλης, πραγματικά δεν χρειάζεται πραγματικά να εργαστείτε με άλλα εισπνεόμενα φάρμακα προτού ελέγξετε τη χρήση του γιατρού σας.

 

Εγγυηθείτε ότι ο γιατρός το αντιλαμβάνεται σε περίπτωση που ένα κέντρο μπορεί να αντιμετωπιστεί απλά από εσάς, διαταραχή κατάσχεσης, υψηλή αρτηριακή πίεση, ασυνήθιστο καρδιακό ρυθμό, υπερδραστήριο θυρεοειδή αδένα ή ίσως διαβήτη. Επικοινωνήστε με έναν γιατρό αμέσως εάν δείτε κάποια εμφανή μεταβολή στον κτύπο της καρδιάς ή ίσως παλμός ακόμα κι αν λαμβάνετε θειική αλβουτερόλη.

 

Μπορεί να έχετε άμεση, σοβαρή, ευαίσθητη επίθεση κατά της πρώτης δόσης της αλβουτερόλης, με αποτέλεσμα τα συμπτώματα όπως η κνίδωση, το εξάνθημα και το πρήξιμο στο στόμα, το λαιμό, τα χείλη και τη γλώσσα. Το φάρμακο συνεχίζει να αποδειχθεί ότι έχει ως αποτέλεσμα βρογχικούς σπασμούς που απειλούν τη ζωή, με την πρώτη δόση φαρμάκων από ένα ολοκαίνουργιο δοχείο ή ίσως φιαλίδιο ειδικά. Επιπλέον, υπάρχουν ασυνήθιστες αναθεωρήσεις της ερυθρότητας της επιδερμίδας και των ηλικιωμένων σε παιδιά που λαμβάνουν σιρόπι αλμπουτερόλης.

 

Συνήθως μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία του γιατρού της αλβουτερόλης. Εάν θέλετε περισσότερο από το συνηθισμένο, ζητήστε συμβουλές από κοινού με το γιατρό σας. Οι αναπνευστικές σας δυσκολίες ενδέχεται να είναι ασταθείς και θα χρειαστείτε ένα ακόμα φάρμακο. Ωστόσο, δεν θα αλλάξετε το φάρμακό σας χωρίς να προηγηθεί διαβούλευση με ιατρό ή φαρμακολόγο.

 

Πού θα χρειαστεί να συνταγογραφηθεί αυτό το φάρμακο κρατείται απλά προσωπικά;

 

Πραγματοποιήστε κατάστημα στη θερμοκρασία δωματίου, μεταξύ 59 και 86 επιπέδων F (15 και 35 βαθμών C). Αγοράστε από τη ζεστασιά, την υγρασία και το φως. Δεν θα ψωνίσει μέσα στην τουαλέτα. Διατηρήστε την Αλβουτερόλη μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

 

Faqs:

 

Τι είναι ένα γενόσημο φάρμακο;

 

Η Wikipedia δίνει την ακόλουθη περιγραφή: "Το γενικό φάρμακο (κοινά φάρμακα, σύντομα: γενόσημα) είναι στην πραγματικότητα ένα φάρμακο που μπορεί να παραχθεί και να διανεμηθεί χωρίς μάρκα. Μια γενική ανάγκη υποστήριξης παρόμοιων χημικών ουσιών από την αρχική φόρμουλα. Γενικά, θεωρείται πραγματικά βιοϊσοδύναμο με το αντίστοιχο της εταιρείας σχετικά με φαρμακοδυναμικές και φαρμακοκινητικές κατοικίες. Με τη διεύρυνση, κατά συνέπεια, τα γενόσημα θεωρούνται ότι είναι συγκρίσιμα σε δοσολογία, ισχύ, οδό εποπτείας, προστασία, αποτελεσματικότητα και σήμαινε να επωφεληθούν. Εγκέφαλος ότι τα προϊόντα που θα λάβετε από τους περισσότερους από εμάς ποικίλλουν για να ελέγξετε έξω από τύπους μάρκας. Η εμφάνιση των φαρμάκων μαζί με τα εμπορικά σήματα θα είναι το πνευματικό σπίτι του κατασκευαστή μάρκας. Έτσι, για να αποφευχθούν τυχόν κατηγορίες περί παραβίασης των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πρέπει να αλλάξουμε την ορθή εκτέλεση και το χρώμα των καθολικών συμπληρωμάτων υγείας και επίσης να χρησιμοποιήσουμε το ενεργητικό στοιχείο (γενικό όνομα) αντί του ονόματος της γραμμής για τη σφράγιση στα προϊόντα. Λάβετε υπόψη ότι τα γενικά συμπληρώματα υγείας ποικίλλουν ανάλογα με τα φάρμακά σας. Τα συμπληρώματα υγείας μας είναι κυκλικά σχεδιασμένα και φουσκωτά (10 συμπληρώματα υγείας ανά blister). Το ενεργητικό μέρος καθώς και το υπερβολικό βάρος είναι ιδιαίτερα στο ίδιο το gadget.

 

Τι κάνει τα γενόσημα προϊόντα φθηνότερα σε σύγκριση με τα εμπορικά σήματα;

 

Η κύρια αιτία της μειωμένης τιμής των φαρμάκων κοινόχρηστης ονομασίας είναι ότι η δημιουργία του απλού φαρμάκου λειτουργεί με πολύ μικρότερο κόστος και έτσι μπορεί να παρασχεθεί χαμηλότερο κόστος, αλλά διατηρεί ωστόσο την κερδοφορία.

Οι παραγωγοί κοινών φαρμάκων είναι σε μεγάλο βαθμό σε θέση να αποτρέψουν το επόμενο λίγες δαπάνες από τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις μάρκας: (1) κόστος από τη μελέτη και τη βελτίωση της φαρμακευτικής αγωγής, (2) δαπάνες που σχετίζονται με τη λήψη κανονιστικής έγκρισης (δηλ. Με την απόδειξη της ασφάλειας και αποτελεσματικότητας ενός φαρμάκου). και (3) κόστος εμπορίας.

Αρχικά, οι παραγωγοί γενόσημων φαρμάκων δεν θα αναλάβουν το πρόβλημα της ανεύρεσης φαρμάκων και θα αναστέλλουν κάπως τα υπάρχοντα φάρμακα για το σήμα, ώστε να μπορούν να παράγουν βιοϊσοδύναμες παραλλαγές.

Δεύτερον, οι καθολικοί κατασκευαστές δεν θα φέρουν το καθήκον να αποδείξουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτών των φαρμάκων μέσω κλινικών δοκιμών - μάλλον, οι γενικοί προμηθευτές πρέπει να αποδείξουν τη βιοϊσοδυναμία του γενικού φαρμάκου για το φάρμακο που επικρατεί.

Τρίτον, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν το καλό μέγεθος του οφέλους από το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση που πηγαίνει σε πίεση του φαρμάκου στο κεφάλι. Το φάρμακο ονομασίας ραντ πρέπει να αποδείξει από μόνο του στο οπτικό όραμα του αγοραστή, απλά δεν θα το κάνουν. Τα φάρμακα που μπορούν να βρεθούν οι συνηθισμένοι παραγωγοί υφίστανται ήδη για γενικά δέκα χρόνια ή και περισσότερο, ούτε απαιτούν την εξαγωγή τους. Για το ίδιο σκανδαλισμό, οι εταιρείες γενικής χρήσης δεν θα δώσουν δείγματα δοσολογίας για να διαφημίσουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα τους. Οι σημαντικές δαπάνες μελέτης, εξέλιξης και εμπορίας που πραγματοποιούνται από μεγάλες φαρμακευτικές φαρμακευτικές εταιρείες για την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου φαρμάκου στη βιομηχανία αναφέρθηκαν γενικά ενώ ο πραγματικός λόγος για το υψηλό κόστος των νέων μεσιτών - επιθυμούν να ανακτήσουν αυτά τα είδη δαπανών λίγο πριν τη λήξη της συγκεκριμένης . Οι κοινοί ιθύνοντες δεν θα επιβαρύνονται με τέτοιου είδους δαπάνες, καθώς ο έλεγχος της βιοϊσοδυναμίας και η δημιουργία τους κοστίζουν πολύ λίγο και είναι σε θέση να χρεώνουν σημαντικά λιγότερο από το εμπορικό σήμα. Αγοράστε χαμηλού κόστους Albuterol στο διαδίκτυο. Αγορά οικονομική αλβουτερόλη γενικής χρήσης. Αγορά Albuterol - μεγάλη τιμή και τιμή, αλλά κορυφαία ποιότητα.

 

Η εκτέλεση μιας συνταγής είναι απαραίτητη από εσάς;

 

Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να πάρετε οδηγίες από τη δική σας ευεξία πριν πάτε για ένα φάρμακο ιδιαίτερα. Μπορεί να έχετε μερικές παθήσεις αντενδείκνυται όταν σκεφτόμαστε τη λήψη συγκεκριμένων τύπων φαρμάκων συν το γιατρό σας μπορεί να σας βοηθήσει ό, τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να εξετάσετε.

 

Πραγματικά βεβαιωθείτε ότι το τυπικό των συμπληρωμάτων;

 

Εξαιρετική από τα φάρμακά σας μπορεί να περιμένετε είναι το θέμα του κύριου προβληματισμού μας. Η λογική είναι εύκολη: όσο το καλύτερο είναι το επίπεδο των προϊόντων, τόσο οι μεγαλύτεροι πελάτες που έχουμε. Έτσι, όλοι μας είμαστε πραγματικά επιλεκτικοί και προσεκτικοί στην απόφαση του παροχέα, εξετάζεται το τυπικό των προϊόντων και η γραφειοκρατία ελέγχεται συνήθως προσεκτικά εντελώς.

 

Πώς θα παραδώσετε παραγγελίες; ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΝ Έχω την ένδειξη που έχει σχεδιαστεί για τη συσκευασία;

 

Εάν τοποθετηθεί από το κανονικό μη εγγεγραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η αγορά αρχίζει να παίζει ένα συνηθισμένο φάκελο χωρίς αναφορά υλικού περιεχομένου. Το πακέτο θα τερματιστεί στο πακέτο αλληλογραφίας σας. Δεν χρειάζεται να υποδείξετε γι 'αυτό. Σε περίπτωση που αποστέλλεται με courier, ο παραλήπτης χρειάζεται να αναφέρει μόνο για το πακέτο. Όλες οι αγορές αποστέλλονται με λεπτές συσκευασίες προϊόντων. Δεν υπάρχει κανένα σημείο προς τα έξω από το πακέτο σε αυτό που είναι στεγασμένο μέσα. Επιπλέον, το όνομά σας ή οποιουδήποτε είδους άλλες προσωπικές πληροφορίες δεν θα πρέπει να αποκτήσετε ή να προσφέρετε σε καμία άλλη εταιρεία. Η προσωπική ιδιωτικότητα είναι προφανώς η μεγαλύτερη ανησυχία μας.

 

Σίγουρα η αγορά μου θα τελειώσει παραδοθεί σε μια ενιαία συμφωνία ή ίσως θα το χωρίσετε σε περίπτωση που η σειρά είναι σίγουρα τεράστια;

 

Σε περίπτωση που μια παραγγελία περιέχει 90 προϊόντα (ή υψηλότερα) ή ίσως εάν υπάρχουν πολλά είδη φαρμάκων σε μία αγορά θα πρέπει να στείλουμε τα συμπληρώματα υγείας ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, η παράδοση θα χρειαστεί περισσότερο από 3 εβδομάδες από τότε που οι προσφορές αποστέλλονται με την περίοδο περίπου επτά ημερών ξεχωριστά. Αυτό ολοκληρώθηκε φυλάσσοντας την παράδοση.

 

Μυστικότητα

 

Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες που παρέχετε είναι συνήθως εμπιστευτικές και δεν αρέσουν σε καμία επιχείρηση.

Στο site, συμπληρώνετε μια αίτηση πιστωτικής κάρτας για να αγοράσετε τα ναρκωτικά σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία που έχουν εισαχθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παράδοση μηνυμάτων και προϊόντων και εντολών επαλήθευσης παραγγελιών. Αυτές οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται για να λάβουν υπόψη τον πελάτη, αν ίσως απαιτούνται ομοίως. Οι προσφερόμενες πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται πολύ για σχεδόν κανένα spam ή ίσως διαφημιστικά κείμενα κλπ.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων