Δισουλφιράμη 250 mg. Generic Antabuse 500 mg. Αγοράστε φτηνά Disulfiram σε απευθείας σύνδεση. Έκπτωση σε γενικά χάπια Antabuse. Χαμηλή τιμή Antabuse. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Δισουλφιράμη 250 mg. Generic Antabuse 500 mg. Αγοράστε φτηνά Disulfiram σε απευθείας σύνδεση. Έκπτωση σε γενικά χάπια Antabuse. Χαμηλή τιμή Antabuse.

Η δισουλφιράμη (τα σήματα Antabus ή ίσως η Antabuse) είναι στην πραγματικότητα ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τη θεραπεία του χρόνιου εθισμού στο αλκοόλ, δημιουργώντας μια εξαιρετική ευαισθησία στα αλκοολούχα ποτά. Το Antabuse (δισουλφιράμη) αναστέλλει τη μεταβολική διαδικασία των οινοπνευματωδών ποτών οδηγώντας σε δυσμενείς επιδράσεις όταν καταναλωθούν συνήθως αλκοολούχα ποτά. Το Antabuse (Disulfiram) χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του επίμονου αλκοολισμού. Το Antabuse μπορεί να μελετηθεί ενώ η θεραπεία προορίζεται για εξάρτηση από την κοκαΐνη, καθώς βοηθά στην αποφυγή της διάσπασης της ντοπαμίνης, των πλεονεκτημάτων της ντοπαμίνης σε βελτιωμένο στρες, μεγαλύτερη πίεση κυκλοφορίας του αίματος, δυσφορία και επιπρόσθετα δυσάρεστα συμπτώματα. Το Antabuse δεν αποτελεί τέλος στην εξάρτηση από το αλκοόλ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση της θεραπείας και της καθοδήγησης. Το Antabuse (Disulfiram) δεν πρέπει με κανένα τρόπο να εφαρμοστεί με γνώση ενός ατόμου. Τι είναι αυτό το φάρμακο;

 

Το DISULFIRAM (Antabuse) μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με μεγάλο πρόβλημα κατάχρησης αλκοολούχων ποτών να μην πίνουν ποτέ αλκοολούχα ποτά. Όταν χρησιμοποιείται με αλκοολούχα ποτά, το Antabuse δημιουργεί δυσάρεστα αποτελέσματα. Το Antabuse (Δισουλφιράμη) αποτελεί συστατικό του συστήματος αποκατάστασης που περιλαμβάνει ιατρική καθοδήγηση και καθοδήγηση. Δεν είναι θεραπεία.

 

Τι πρέπει να πω στον προσωπικό μου γιατρό πριν να χρησιμοποιήσω αυτό το φάρμακο;

 

Πρέπει να γνωρίζουν σε περίπτωση που έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

βλάβη στο μυαλό

Διαβήτης

καρδιακή ασθένεια

νεφρική νόσο

ασθένειες στο ήπαρ

ψυχωτική ασθένεια

πρόσφατα έρθει σε επαφή με το αλκοόλ ή ίσως οποιοδήποτε είδος που έχει αλκοολούχα ποτά

επιληπτικές κρίσεις

αποκτώντας μετρονιδαζόλη ή ίσως παρααλδεΰδη

δυσλειτουργία του θυρεοειδούς

μια μεγάλη ασυνήθιστη ή ίσως αλλεργική επίθεση στη δισουλφιράμη, σπρέι εντόμων ή αντικείμενα με καουτσούκ, διάφορα άλλα φάρμακα, τρόφιμα, χρωστικές ή ίσως συντηρητικά

με παιδί ή κοιτάζοντας για να μείνετε έγκυος

Θηλασμός

 

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το φάρμακο;

 

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο από το στόμα με ένα πλήρες ποτήρι πόσιμο νερό. Δεν πρέπει ποτέ να παίρνετε αυτό το φάρμακο εντός της μισής ημέρας από την απόκτηση οινοπνευματωδών ποτών. Τα δισκία θα μπορούσαν να θρυμματιστούν και να αναμειχθούν με υγρό λίγο πριν την απόκτηση. Εξετάστε το φάρμακο σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συνήθως μην παίρνετε το φάρμακο πιο τακτικά από το στόχο. Συνήθως δεν τελειώνουν την απόκτηση εκτός από τις συμβουλές του γιατρού σας.

 

Υπερδοσολογία: Εάν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να πάρετε ένα υπερβολικό ποσό από αυτές τις θεραπείες, έρθετε σε επαφή με ένα κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων ή ίσως δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ταυτόχρονα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το είδος φαρμάκου είναι για σας. Συνήθως δεν μοιράζεστε αυτό το είδος φαρμακευτικής αγωγής με άλλους.

 

Φανταστείτε εάν χάσω μια δοσολογία;

 

Σε περίπτωση που χάσετε μια δοσολογία, πάρτε αυτό μόλις το κάνετε. Αν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη δόση, σκεφτείτε ακριβώς τη δόση. Συνήθως δεν λαμβάνετε διπλές ή επιπλέον δόσεις.

 

Τι μπορεί να συνδεθεί με αυτό το φάρμακο;

 

Συνήθως δεν κάνουν χρήση αυτού του φαρμάκου με τα φάρμακα που ακολουθούν:

ποτά ή οποιοδήποτε αντικείμενο που περιέχει αλκοολούχα ποτά

amprenavir

ρωγμή

lopinavir; ριτοναβίρη

μετρονιδαζόλη

οδοντικά διαλύματα ριτοναβίρης ή ίσως σερτραλίνη

πακλιταξέλη

παρααλδεύδη

τρανυλκυπρομίνη

 

Αυτές οι θεραπείες θα μπορούσαν επίσης να συνδεθούν με τα επόμενα φάρμακα:

ισονιαζίδη

φάρμακα που αντιμετωπίζουν ή σταματούν τους θρόμβους αίματος όπως η βαρφαρίνη

φαινυτοΐνη

 

Αυτό το είδος της λίστας μπορεί να μην εξηγεί σχεδόν όλες τις πιθανές σχέσεις. Παρέχετε στον ιατρό σας ια λίστα με όλα τα φάρμακα, τα φυσικά βότανα, τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ή τα συμπληρώματα υγείας που χρησιμοποιείτε. Επίσης, να τους ενημερώσετε αν καπνίζετε τσιγάρα, καταναλώνετε αλκοόλ ή ίσως χρησιμοποιείτε παράνομα ναρκωτικά. Μερικά προϊόντα μπορεί να συνδεθούν με το φάρμακο.

 

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη χρήση αυτού του είδους φαρμάκου;

 

Ελέγξτε τον γιατρό σας ή ίσως ειδικό για την υγειονομική περίθαλψη που προορίζεται για συχνό έλεγχο της δικής σας προόδου.

 

Σε καμία περίπτωση μην πάρετε αυτές τις θεραπείες όταν έχετε πίνετε αλκοόλ πρόσφατα. Βεβαιωθείτε ότι η οικογένεια ή ίσως και άλλοι στο σπίτι σας μαθαίνουν σχετικά με αυτό το φάρμακο και πώς να προχωρήσετε σε μια κρίση. Όταν αυτό το είδος φαρμάκου λαμβάνεται συνήθως με πραγματικά μικρότερες ποσότητες υγρού, θα δημιουργήσει πολύ ενοχλητικά αποτελέσματα. Μπορεί να βρείτε πονοκέφαλους με πονοκέφαλο, έξαψη, έμετο, κάποια αδυναμία και δυσφορία στο πάνω μέρος του σώματος. Η εισπνοή και η εκπνοή και οι καρδιακές παθήσεις, οι κρίσεις και ο θάνατος μπορεί να εμφανιστούν. Αυτό το φάρμακο μπορεί να ανταποκριθεί με αλκοολούχα ποτά ακόμα και δεκατέσσερις ημέρες μόλις λάβετε υπόψη την τελευταία δόση σας.

 

Σε καμία περίπτωση δεν παίρνετε αντικείμενα ή χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης που περιέχουν αλκοόλ. Συνήθως διαβάστε προσεκτικά την επισήμανση. Ένας μεγάλος αριθμός σιροπιών βήχα, τα φάρμακα υγρής δυσφορίας, τα βότανα, τα στοματικά διαλύματα, οι κρέμες ξυρίσματος, οι κολόνες, η ουσία, τα ξύδια και οι σάλτσες αποτελούνται από αλκοολούχα ποτά.

 

Βάλτε μια ιατρική ζώνη ή μια συμβολοσειρά για να δηλώσετε ότι αποκτάτε αυτά τα φάρμακα. Φέρτε μια μεγάλη κάρτα ταυτότητας μαζί με το εμπορικό σήμα, το όνομα και τη δοσολογία των ναρκωτικών που χρησιμοποιούνται και τον αριθμό και τον αριθμό επικοινωνίας του γιατρού σας και / ή προσώπου για να το πάρετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Ποιες παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω από αυτό το φάρμακο;

 

Μερικά αποτελέσματα που πρέπει να αναφέρετε στον γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας σας το συντομότερο δυνατόν:

αλλεργίες όπως η αλλεργία του δέρματος, ο κνησμός ή ίσως οι κυψέλες, η φλεγμονή του δέρματος του προσώπου, τα χείλη ή ίσως η γλώσσα

μέσα στο όραμα

παρεξηγήσεις, αποπροσανατολισμό, να γίνονται εύκολα ενοχλημένοι

σκοτεινό ρεύμα κατούρημα

γενική ασθένεια ή ίσως γριππώδη συμπτώματα

έλλειψη πείνας, ναυτία

έλλειψη σύνδεσης με το γεγονός

μούδιασμα, δυσφορία ή μυρμήγκιασμα

σωστή κορυφή κοιλιά ευαισθησία

ασυνήθιστα φτωχές ή εξαντλημένες

κιτρίνισμα από το μάτι ή ίσως το δέρμα

 

Ανεπιθύμητες ενέργειες που συνήθως δεν απαιτούν ιατρική βοήθεια (αναφέρετε στον γιατρό σας ή ίσως ειδικό για την υγειονομική περίθαλψη αν πράγματι συνεχίζουν ή είναι ενοχλητικές):

αλλαγή στη γενετήσια ορμή ή τη γενική απόδοση

ζάλη

υπνηλία, κουρασμένος

πονοκεφάλους

μεταλλική ή ίσως γεύση σκόρδου

ναυτία, ρίχνοντας

 

Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην εξηγεί όλα τα πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

Πού ακριβώς πρέπει να διατηρήσω τα ναρκωτικά μου;

 

Διατηρείτε μακριά από παιδιά.

 

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ είκοσι και είκοσι πέντε βαθμών C (68 και 77 επίπεδα F). Διατηρήστε σε ένα καλό ήπιο ανθεκτικό κουτί. Απορρίψτε κάθε είδος αχρησιμοποίητου φαρμάκου μετά την ημερομηνία λήξης.

 

Faqs:

 

Ακριβώς τι είναι ένα κοινό φάρμακο;

 

Η κοινή φαρμακευτική αγωγή είναι συνήθως ένα φάρμακο το οποίο είναι σίγουρα χημικώς ίσο με ένα εμπορικό σήμα μάρκας, το οποίο όμως διατίθεται λιγότερο από το κοινό εμπορικό σήμα χημικής ουσίας. Το γενικό ιατρικό φάρμακο είναι παρόμοιο (βιο-συγκριτικό) με τη συγκριτική φαρμακευτική του ουσία υψηλής ποιότητας, ως προς τη δοσολογία, την ασφάλεια, την αντοχή, την πορεία της εποπτείας, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά συνολικής απόδοσης και την προβλεπόμενη χρήση. Τα γενόσημα φάρμακα παράγονται από ειδικευμένους παραγωγούς. Εγκέφαλος ότι τα συμπληρώματα που θα πάρετε από όλους μας διαφέρουν να εξετάσουμε από τους τύπους μάρκας. Η εμφάνιση των φαρμάκων και των εμπορικών σημάτων θα είναι το πνευματικό σπίτι του παραγωγού μάρκας. Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κατηγορίες περί παραβίασης των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πρέπει να αλλάξουμε τη μορφή και το χρώμα των καθολικών συμπληρωμάτων μαζί με την ταυτότητα του ενεργού συστατικού (γενικό όνομα) και όχι της μάρκας για την εκτύπωση με συμπληρώματα. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε ότι τα γενικά συμπληρώματα διαφέρουν για να εξετάσουμε από τα φάρμακα μάρκας. Τα συμπληρώματα θα είναι στρογγυλά μορφοποιημένα και γεμάτα με επικάλυψη (10 συμπληρώματα κάθε φουσκάλα). Το όνομα του δραστικού συστατικού μαζί με το υπερβολικό βάρος είναι συγκεκριμένα στο ίδιο το δισκίο.

 

Τι κάνει τα γενικά συμπληρώματα φθηνότερα σε σύγκριση με τα είδη μάρκας;

 

Η διαφορά τιμής αγοράς μεταξύ γενικών και εταιρειών εξαρτάται από ένα πρώτο κόστος. Οι παραγωγοί του προϊόντος της μάρκας ξοδεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τη μελέτη, τον έλεγχο, την ιατρική δήλωση και την αξιολόγηση, το μάρκετινγκ, την εξατομίκευση και το μάρκετινγκ. Οι παραγωγοί γενόσημων φαρμάκων πρέπει απλώς να αφιερώσουν χρήματα που αφορούν την επένδυση σε χημικό τύπο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάρετε υψηλής ποιότητας φάρμακα με ένα ελάχιστο κόστος. Αγοράστε φθηνό Antabuse on-line. Παραγγείλετε χαμηλού κόστους γενικό Antabuse (δισουλφιράμη). Αγοράστε Disulfiram (Antabuse) σε ανέξοδη τιμή. Φαρμακευτικό κατάστημα Antabuse με χαμηλές τιμές, φάρμακα υψηλής ποιότητας.

 

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία υγείας που συνταγογραφήθηκε;

 

Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να προτείνουμε σίγουρα κάποιον να συμβουλευτεί το γιατρό σας προτού πάει για ένα φάρμακο. Μπορεί να έχετε κάποιες ασθένειες αντενδείκνυται όταν προγραμματίζετε να παίρνετε ορισμένα είδη φαρμάκων, καθώς και ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει όλα όσα μπορεί ή δεν μπορείτε να πάρετε.

 

Πραγματικά εξασφαλίζετε το πρότυπο των χαπιών;

 

Η κορυφαία ποιότητα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που μπορείτε να περιμένετε μπορεί να είναι το αντικείμενο του κύριου ζητήματος. Ο συλλογισμός της οργάνωσης είναι απλός: όσο καλύτερα είναι η ποιότητα των προϊόντων, τόσο περισσότεροι πελάτες έχουμε. Ως αποτέλεσμα, είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιλεκτικοί στην απόφαση στον πάροχο, το πρότυπο των προϊόντων συνήθως δοκιμάζεται αυστηρά καθώς και η τεκμηρίωση συνήθως εξετάζεται προσεκτικά.

 

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε; ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

 

Στην περίπτωση που αποστέλλεται απλώς από το τυπικό μη εισηγμένο ταχυδρομείο, η αγορά θα είναι ένα συνηθισμένο πακέτο χωρίς καμία αναφορά υλικού περιεχομένου. Ο φάκελος μπορεί να παραμείνει στο πακέτο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν χρειάζεται να υποδείξετε κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση που παραδίδεται με courier, ο παραλήπτης πρέπει να υπογράψει σήμανση για τη δέσμη. Όλες οι αγορές παραδίδονται σε λεπτές συσκευασίες προϊόντων. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά έξω από το πακέτο σε σχέση με αυτό που συνήθως περιλαμβάνεται στο εσωτερικό. Επιπλέον, ένα μήνυμα ή οποιαδήποτε πρόσθετη προσωπική πληροφορία δεν θα δοθεί ή ίσως προσφερθεί στους διάφορους άλλους οργανισμούς. Το προσωπικό σας απόρρητο είναι συνήθως το μέγιστο θέμα.

 

Η δική μου παραγγελία θα καταλήξει να παραδοθεί σε μια ενιαία δέσμη ή ίσως θα την χωρίσετε σε περίπτωση που η αγορά είναι τεράστια;

 

Εάν μια αγορά περιλαμβάνει 80 χάπια (ή ακόμη περισσότερα) ή σε περίπτωση που υπάρχουν διάφορα είδη φαρμάκων σε μια ενιαία παραγγελία όλοι μας θα χρειαστεί να στείλετε τα συμπληρώματα ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, η παράδοση θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από 23 ημέρες, διότι οι προσφορές παραδίδονται με την περίοδο περίπου επτά ημερών μία κάθε φορά. Αυτό γίνεται για να προστατεύεται η παράδοση.

 

Εμπιστευτικότητα

 

Όλες οι λεπτομέρειες που προσφέρετε είναι συνήθως ιδιωτικές και δεν απευθύνονται σε κανένα τρίτο μέρος.

Στο δικτυακό μας τόπο, συμπληρώνετε μια αίτηση για την παραγγελία των φαρμάκων. Χρησιμοποιούνται οι μεμονωμένες πληροφορίες που έχουν σχεδιαστεί για την παράδοση προϊόντων και για το μήνυμα επαλήθευσης και παραγγελίας. Αυτές οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται επίσης για να επικοινωνήσουν με τον πελάτη εάν απαιτείται. Οι πληροφορίες συνήθως δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά για σχεδόν οποιαδήποτε απορία ή επικοινωνίες μάρκετινγκ και ούτω καθεξής

 

Ασφάλεια

 

Καθένα από τα στοιχεία μας δεν έχει καμία χρήση των πληροφοριών πιστωτικών καρτών των πελατών. Οι φορείς εξυπηρέτησης πελατών μπορούν εύκολα να δουν μόνο τους τελευταίους τέσσερις αριθμούς των καρτών αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας μέσα στη βάση δεδομένων.

Όλα τα δεδομένα από τη σελίδα "Checkout" χρησιμοποιούνται ευθέως στον ασφαλή μηχανισμό του προγράμματος αποπληρωμής.

Η προστασία των υποχρεώσεων εξασφαλίζεται συνήθως με την απλή κρυπτογράφηση των προσωπικών σας πληροφοριών κατά την αντιγραφή τους από τον πελάτη στον δανειστή για την επεξεργασία. Όλοι μας χρησιμοποιούν το λογισμικό 128 bit Protected Sockets Coating (SSL) για την κρυπτογράφηση των πληροφοριών που εισάγετε.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων