Αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό 375 mg. Γενικό Augmentin 625 mg. Αγοράστε φθηνό Αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό 970 mg online. Έκπτωση των γενικών φαρμάκων Augmentin 1000 mg. Χαμηλή τιμή Αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό 375 mg. Γενικό Augmentin 625 mg. Αγοράστε φθηνό Αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό 970 mg online. Έκπτωση γενικού Augmentin.

Το Augmentin χρησιμοποιείται για να φροντίσει να μειώσει τις αναπνευστικές, ακουστικές μετωπικές ακτίνες, τη μύτη, την επιδερμίδα και τις επιθέσεις της ουροφόρου οδού που οφείλονται σε ορισμένα βακτηρίδια.

 

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να μάθω για τον Augmentin;

 

Εάν είστε ευαίσθητοι σε ενδεχόμενες θεραπείες κεφαλοσπορίνης ή ίσως σε φάρμακο πενικιλίνης σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν αποκτήσετε το Augmentin. Μπορεί να έχετε υπερευαισθησία σε αυτό, και αν υπάρξει απάντηση, μπορεί να είναι σοβαρή απίστευτα. Εάν το φάρμακο χρησιμοποιείται απλά από εσάς και υπάρχουν ενδείξεις απόκρισης της αντίδρασης, αναζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια.

 

Το Augmentin προκαλεί γενικώς διάρροια, η οποία διακόπτεται όταν η φαρμακευτική αγωγή σταματά γενικά. Μετά την έναρξη της θεραπείας με Augmentin περιστασιακά, θα μπορούσατε να βρείτε υδαρή και αιματηρά σκαμπό μπαρ (με ή ίσως χωρίς κράμπες στο στομάχι ή ίσως πυρετό), ενώ αργά επειδή 2 ή περισσότεροι μήνες μετά την λήψη της τελικής δόσης Augmentin. Θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο, να καλέσετε έναν γιατρό, όπως είναι εφικτό γρήγορα.

 

Ο Augmentin δεν θα αντιμετωπίσει το κρύο. Παρόλο που έχετε καλύτερη εμπειρία μετά την έναρξη της θεραπείας γρήγορα, είναι σημαντικό να εξετάσετε το Augmentin ιδιαίτερα ως στόχο για όλη τη θεραπεία. Η απουσία δοσολογιών ή ίσως όχι κατ 'ανάγκη η όλη περίοδος του Augmentin μπορεί να μειώσει την απόδοσή του και μπορεί να οδηγήσει στα βακτηρίδια να αναπτύξουν βαθμό αντίστασης για να βεβαιωθούν ότι μπορεί να ξεχάσουν να είναι θεραπεύσιμα.

 

Ποιος δεν πρέπει να λάβει Augmentin;

 

Σε περίπτωση που είστε ευαίσθητοι και ποτέ έχετε υποστεί μια ευαίσθητη επίθεση στο φάρμακο πενικιλίνης, δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο.

 

Παρομοίως, αποφύγετε την επιλογή του Augmentin εάν αυτό σας έχει προκαλέσει ποτέ κίτρινο όργανο του ήπατος ή ίσως προβλήματα του επιδερμικού στρώματος και των ματιών σας.

 

Δεν θα πάρετε το Augmentin για άτομα που διαθέτουν μονοπυρήνωση (μια ιογενής νόσος που συχνά ονομάζεται "μονο" που οδηγεί σε αδυναμία και κόπωση για εβδομάδες ή για μερικούς μήνες), επειδή μπορεί να έχετε αυξημένη απειλή να βρείτε αλλεργία στο δέρμα.

 

Εάν είστε φαινυλοκετονουρικό (μια αποτυχία να επεξεργαστείτε φαινυλαλανίνη, μια καλή πρωτεΐνη μέσα σας), δεν θα έπρεπε ποτέ να παίρνετε το Augmentin στοματικό σύστημα αναστολής και τα δισκία μασήματος κυρίως επειδή αυτές οι μορφές αποτελούνται από φαινυλαλανίνη.

 

Τι πρέπει να ειδοποιήσω το γιατρό μου πριν εξετάσουμε την πρώτη δόση του Augmentin;

 

Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με σχεδόν όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα ορχικά και τα οργανικά και φυσικά φάρμακα που λαμβάνετε πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία με Augmentin. Επίσης, πάρετε το γιατρό σας σε σχέση με το πλήρες υπόβαθρο της υγείας σας, εάν έχετε ή ίσως αντιμετωπίσετε επιπλοκές του ήπατος, ειδικά το κιτρίνισμα του δέρματος σας ή ίσως το όφελος (ίκτερος), τα προβλήματα των νεφρών ή κάνετε αιμοκάθαρση. Επίσης, εξηγήστε οποιοδήποτε είδος αντιβιοτικού να επωφεληθεί από τη μονοπυρήνωση, τις επιθέσεις, την φαινυλοκετονουρία, τις διαταραχές της ροής του αίματος, τη χρήση προβενεσίδης ή ίσως τη χρήση οδοντικών φαρμάκων για την αραίωση του αίματος, όπως για παράδειγμα της βαρφαρίνης. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος παρομοίως, θα μπορούσατε να είστε με το παιδί, να σκοπεύετε να έχετε ένα μωρό, θηλάζετε ένα μωρό ή σχεδιάζετε να θηλάσετε.

 

Ακριβώς ποια είναι η πιο τυπική δόση;

 

Οι παρεχόμενες πληροφορίες παρακάτω βασίζονται στις οδηγίες για τη δοσολογία των φαρμάκων που χρησιμοποιεί ένας γιατρός. Με βάση τα προβλήματα και την κατάσταση της υγείας σας, ένας γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει ένα άλλο είδος ρουτίνας. Συνήθως μην αλλάζετε την δόση ή το τέλος της απόκτησης του φαρμάκου χωρίς την αποδοχή του ιατρού σας.

 

Ενήλικες: Η πιο συνηθισμένη ώριμη δοσολογία του Augmentin είναι συνήθως 1 500 mg (mg) gadget κάθε μισή μέρα ή ένα μεμονωμένο gadget 250 mg κάθε 8 ώρες. Προορίζεται για πολύ πιο σοβαρές λοιμώξεις μικροβίων, προσβολές από το αναπνευστικό σύστημα και άτομα με σοβαρές νεφρικές επιπλοκές, ένας γιατρός συνιστά τη σωστή δοσολογία.

 

Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα κατάποσης, μπορεί να σας συστήσει το σύστημα Suspension Oral Suspension Augmentin.

 

Παιδιά: Η πιο συνηθισμένη δοσολογία Augmentin Dental Suspension είναι βεβαίως με επίκεντρο το βάρος και ο γενικός ιατρός σας μπορεί να προτείνει τη σωστή δόση φαρμάκων για το παιδί σας. Τα ποσά θα μπορούσαν να χορηγηθούν ως ταμπλέτες Augmentin Chewable.

 

Πώς πρέπει να λαμβάνω το Augmentin;

 

Ανακινήστε την αναστολή αμέσως πριν τη χρήση. Βοηθήστε να κάνετε χρήση ενός καλού κουταλιού τσάι δοσολογίας ή dropper ιατρικής για να παρέχετε σε έναν νεαρό το φάρμακο. καθαρίστε το σταγονόμετρο ή ίσως το κουτάλι μετά από κάθε χρήση.

 

Απορρίψτε οποιοδήποτε παρθένο φάρμακο.

 

Τι πρέπει να αποτρέψω κατά την επίτευξη του Augmentin;

 

Αποτρέψτε την παράλειψη δόσεων ή την αδυναμία ολοκλήρωσης ολόκληρου του διαστήματος της θεραπείας με Augmentin. Η υπέρβαση των δοσολογιών ή η πρόληψη της θεραπείας από νωρίς μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα του Augmentin και μπορεί να οδηγήσει στα βακτηρίδια που παράγουν βαθμό αντίστασης από να βεβαιωθείτε ότι θα μπορούσε να ξεχάσει να μετατραπεί σε θεραπευτική απλά Augmentin ή ίσως επιπλέον θεραπείες.

 

 

 

ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσει το Augmentin σε περίπτωση που:

 

θα είστε αλλεργικοί στο συστατικό του Augmentin ακόμα ένα αντισηπτικό πενικιλίνης (π.χ. αμπικιλλίνη)

 

έχετε ένα καλό παρελθόν καλό ήπαρ προβλήματα ή κιτρίνισμα της προσοχής ή τους πόρους και το δέρμα, λόγω του Augmentin

 

έχετε μεταδοτική μονοπυρήνωση (μόνο)

 

μια προσφορά τετρακυκλίνης προσφάτως ελήφθη από εσάς αντιβιοτικό (π.χ. δοξυκυκλίνη)

 

Λάβετε άμεσα επαφή με την ευημερία σας ή ίσως τον προμηθευτή θεραπείας γιατρούς, αν αυτό ισχύει για εσάς.

 

Πριν από την εφαρμογή του Augmentin:

 

Μερικές ιατρικές ασθένειες μπορεί να συνδεθούν με τον Augmentin. Ενημερώστε το φαρμακολόγο ή το γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε ουσιαστικά οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση, ιδιαίτερα εάν σας συνδέονται τα ακόλουθα:

 

εάν είστε έγκυος, είστε έτοιμοι να έχετε ένα μωρό ή / και θηλάζετε

 

εάν παίρνετε οποιοδήποτε είδος συνταγής ή ίσως μη συνταγογραφημένο φάρμακο, φυτικό σχεδιασμό ή συμπλήρωμα υγείας

 

όταν έχετε συμπτώματα αλλεργίας σε φάρμακα, τρόφιμα ή ίσως άλλα χημικά

 

για άτομα που έχουν προηγουμένως μεγάλο άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα ή ίσως κνίδωση

 

εάν έχετε σοβαρή αλλεργική επίθεση (π.χ. σοβαρό εξάνθημα, κνίδωση, αναπνευστικά προβλήματα, ζάλη) σε κεφαλοσπορίνη (π.χ. κεφαλεξίνη) ακόμη ένα αντισηπτικό βήτα λακτάμης (π.χ. ιμιπενέμη)

 

σε περίπτωση που έχετε νεφρική γονόρροια ή ίσως επιπλοκές

 

όταν έχετε προηγούμενο ιστορικό προβλημάτων ηπατικών οργάνων ή ίσως κιτρινίζει την προσοχή ή ίσως το δέρμα

 

Αρκετά φάρμακα πιθανόν να συνδέονται με τον Augmentin. Ενημερώστε τον ιατρικό φορέα σε περίπτωση που λαμβάνετε κάποια άλλα φάρμακα, και συγκεκριμένα το επόμενο:

 

Αντιπηκτικά (π.χ. βαρφαρίνη), επειδή πιθανότατα θα μπορούσε να αυξηθεί η πιθανότητα αιμορραγίας

 

Probenecid καθώς μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών του Augmentin

 

Χλωραμφενικόλη, αντιβιοτικά μακρολιδίων (π.χ. ερυθρομυκίνη), σουλφοναμίδια (π.χ. σουλφαμεθοξαζόλη) ή αντιβιοτικά τετρακυκλίνης (π.χ. δοξυκυκλίνη), καθώς μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του Augmentin

 

Μεθοτρεξάτη, δεδομένου ότι η απειλή από τα αποτελέσματα του μέρους της θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξηθεί απλώς από τον Augmentin

 

Τα ανεπιθύμητα αντισυλληπτικά (π.χ. συμπληρώματα αντισυλληπτικών) επειδή η συγκεκριμένη αποτελεσματικότητά τους θα μπορούσε ενδεχομένως να μειωθεί απλά με το Augmentin

 

Αυτό μπορεί να μην είναι σίγουρα μια ολοκληρωμένη ομάδα όλων των σχέσεων που μπορεί να συμβεί. Ενημερώστε τον πάροχο ιατρικών υπηρεσιών εάν το Augmentin μπορεί να συνδέσει άλλα φάρμακα που έχετε. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε, κλείσετε ή αλλάξετε την ποσότητα σχεδόν κάθε φαρμάκου.

 

Ακριβώς πώς ακριβώς να εργαστείτε με το Augmentin:

 

Χρησιμοποιήστε το Augmentin βλέποντας αυτό που κατευθύνεται απλά από έναν γιατρό. Επιβεβαιώστε την ετικέτα γύρω από το φάρμακο που προορίζεται για συγκεκριμένες οδηγίες δοσολογίας.

 

Εξετάστε το Augmentin αρχικά από τα γεύματα για να μειώσετε την πιθανότητα το στομάχι να σηκώσει κόκκινες σημαίες.

 

Για να εξαλείψετε εντελώς τη μόλυνση σας, εξετάστε το Augmentin για να πάρετε ολόκληρη τη θεραπεία. Συνεχίστε να την αποκτήσετε σε περίπτωση που αισθάνεστε καλύτερα σε λίγες μέρες ακόμα.

 

Αν η δόση συνήθως χάσει απλά εσείς του Augmentin, το θεωρήστε ενώ είναι εφικτό σύντομα. Είτε πρόκειται για σχεδόν μια περίοδο για μια άλλη δόση, περάστε την παραλειφθείσα δοσολογία και επικοινωνήστε με την τακτική στρατηγική δοσολογίας. Συνήθως δεν θεωρείτε ταυτόχρονα δύο δοσολογίες.

 

Ρωτήστε τον παροχέα ιατρικής σας σχετικά με τυχόν σχετικά ερωτήματα σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιήσετε ειδικά το Augmentin.

 

Σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας:

 

Το Augmentin μπορεί να προκαλέσει κόπωση. Αυτός ο αντίκτυπος θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερος να το επενδύσετε με αλκοολούχα ποτά ή συγκεκριμένα φάρμακα. Δημιουργήστε τη χρήση του Augmentin με εξαιρετική προσοχή. Δεν θα ταξιδέψει ή θα πραγματοποιήσει πολλές άλλες επικίνδυνες εργασίες μέχρι να συνειδητοποιήσετε πώς θα αντιδράσετε σε αυτό ενδεχομένως.

 

Το Augmentin παρουσιάζει μόνο βακτήρια. δεν αντιμετωπίζει τις ιογενείς επιθέσεις (π.χ. το κρύο).

 

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το Augmentin για όλο το πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός από εσάς, το φάρμακο μπορεί να μην ξεφορτωθεί εντελώς την ασθένειά σας. Τα βακτήρια θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λιγότερο ευαίσθητα στα ή και άλλα φάρμακα. Αυτό μπορεί να κάνει τις επιθέσεις σκληρότερες να φροντίσουν αργότερα.

 

Η μακροχρόνια ή ίσως επαναλαμβανόμενη χρήση του Augmentin μπορεί να προκαλέσει άλλη λοίμωξη. Δείξτε ιατρό σε περίπτωση εμφάνισης δεικτών άλλης μόλυνσης. Το φάρμακο μπορεί να χρειαστεί να μετατραπεί για να φροντίσει αυτό.

 

Η μέτρια διάρροια είναι συνήθως τακτική με την χρήση αντιβιοτικών. Ωστόσο, σπανίως μπορεί να συμβεί πολύ πιο σοβαρό είδος διάρροιας (ψευδομεμβρανώδης κολίτιδα). Αυτό μπορεί να αναπτυχθεί ενώ χρησιμοποιείτε το αντισηπτικό ή μέσα σε περίπου 12 μήνες όταν το σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε. Επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας αν συμβούν κράμπες στην κοιλιά ή ίσως πόνο, σημαντική διάρροια ή ίσως αιματηρή σκαμπό μπαρ. Συνήθως μην αντιμετωπίσετε τη διάρροια χωρίς προκαταρκτικό έλεγχο χρησιμοποιώντας το γιατρό σας.

 

Μην πάρετε ένα ζωντανό εμβόλιο (π.χ. εμβόλιο από του στόματος τυφοειδές) εάν αποκτάτε Augmentin. Μιλήστε στο γιατρό σας προτού να πάρετε σίγουρα οποιοδήποτε εμβόλιο από εσάς.

 

Οι ορμονικές αντισυλληπτικές ουσίες (π.χ. αντισυλληπτικά χάπια) μπορεί να μην είναι πολύ καλά αν χρησιμοποιείτε Augmentin. Για να αποφύγετε να είστε έγκυος, χρησιμοποιήστε ένα συμπληρωματικό είδος αντισυλληπτικού (π.χ. προφυλακτικά).

 

Καφετιά, κιτρινωπή ή ίσως γκρίζα αποχρωματισμός έχει γίνει σε λίγα άτομα που έλαβαν Augmentin σπάνια. Αυτό συνέβη σχεδόν σε όλα τα παιδιά συχνά. Ο αποχρωματισμός πρώτα εξαλείφθηκε ή ίσως μειώθηκε απλά με το βούρτσισμα ή ίσως με την οδοντιατρική περίθαλψη γενικά. Μιλήστε σε γιατρό εάν πιθανόν να αντιμετωπίσετε αυτόν τον αντίκτυπο από εσάς.

 

Τα άτομα με διαβήτη - το Augmentin μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι τα συνολικά αποτελέσματα ορισμένων εξετάσεων που σχετίζονται με το σάκχαρο αίματος των ούρων δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ρωτήστε έναν ιατρό πριν αλλάξετε την καθημερινή τροφή ή ίσως τη δόση του φαρμάκου για το διαβήτη.

 

Οι αξιολογήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία του ήπατος, τη λειτουργία των νεφρών και τα πλήρη στοιχεία κυττάρων αίματος, θα μπορούσαν ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν εάν συνεργαστείτε με Augmentin για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Αυτοί οι τύποι ελέγχων σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την ανάλυσή σας ή την κατάσταση για ανεπιθύμητες ενέργειες. Να είστε βέβαιος να διατηρήσετε σχεδόν όλες τις επισκέψεις στο εργαστήριο και στο γιατρό.

 

Το Augmentin θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εξαιρετική φροντίδα στα παιδιά που ζυγίζουν σημαντικά λιγότερο από 88 κιλά (40 κιλά). οι συνολικές επιδόσεις και η προστασία σε αυτά τα παιδιά σίγουρα δεν έχουν επαληθευτεί.

 

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Σε περίπτωση που μείνετε έγκυος, μιλήστε με το γιατρό σας. Θα πρέπει να συζητήσετε τους κινδύνους και τα οφέλη της συνεργασίας με Augmentin όταν είστε έγκυος. Το Augmentin βρίσκεται στο γάλα του στήθους. Εάν είστε ή μπορεί να τερματίσετε να θηλάζετε χρησιμοποιώντας το Augmentin, ζητήστε συμβουλές από κοινού με το γιατρό σας. Συζητήστε κάθε είδους εφικτό κίνδυνο για το παιδί σας.

 

Πιθανές ανεπιθύμητες επιπλοκές του Augmentin:

 

Όλα τα φάρμακα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καμία, ή ίσως ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες. Ελέγξτε με το γιατρό σας αν αυτά τα πιο κοινά ανεπιθύμητα αποτελέσματα συνεχίζουν ή μετατρέπονται σε ενοχλητικά:

 

Διάρροια; ναυτία; ναυτία.

 

Ζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια όποτε εμφανίζονται αυτά τα Σοβαρά ανεπιθύμητα αποτελέσματα:

 

Σοβαρές αλλεργίες (εξάνθημα, κνίδωση, φαγούρα, προβλήματα αναπνοής, σφίξιμο στο εσωτερικό των θωρακικών μυών, οίδημα της περιοχής του στόματος, αντιμετώπιση, περιοχή χείλους ή γλώσσα). τροποποιήσεις συμπεριφοράς. αιματηρή barstools? παρεξηγήσεις · βαθιά ούρα. πυρετό, ρίγη ή ίσως επίμονη λοίμωξη στο λαιμό. πορφυρό, φλεγμονώδες, φλυκταινώδες, ή ίσως αποφλοιωτική επιδερμίδα. επιληπτικές κρίσεις. παρατεταμένη ή κρίσιμη διάρροια. σοβαροί κοιλιακοί πόνοι ή δυσφορία. μη συχνή αιμορραγία ή μώλωπες. ασυνήθιστη αταξία ή κόπωση. κολπική δυσφορία ή απελευθέρωση. λευκά έμπλαστρα στο εσωτερικό των γνάθων ή ίσως στη γλώσσα. κιτρίνισμα της προσοχής ή ίσως το δέρμα.

 

Κατάλληλος χώρος αποθήκευσης του Augmentin:

 

Το κατάστημα Augmentin βρέθηκε σε ή κάτω από 77 επίπεδα F (25 βαθμούς C). Κατάστημα που προέρχεται από τη ζεστασιά, την υγρασία και το φως. Δεν θα ψωνίσει μέσα στην τουαλέτα. Διατηρήστε το Augmentin από τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

 

Γενικές πληροφορίες:

 

Αυτές οι πληροφορίες δεν θα πρέπει ποτέ να εφαρμοστούν για να επιλέξετε εάν θα πάρετε το Augmentin ή οποιαδήποτε συμπληρωματικά φάρμακα. Μόνο η ιατρική σας εταιρεία παίρνει την εργασία και τη γνώση για να επιλέξετε ποια φάρμακα είναι σωστά για εσάς προσωπικά. Αυτού του είδους οι λεπτομέρειες δεν θα προτείνουν κανένα φάρμακο ως ασφαλές, αποτελεσματικό ή ίσως εξουσιοδοτημένο για την αντιμετώπιση σχεδόν κάθε ευεξίας ή ίσως και μεμονωμένου κράτους. Αυτή είναι μόνο μια σύντομη επισκόπηση των βασικών πληροφοριών σχετικά με το Augmentin. Δεν περιλαμβάνει τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφικτές χρήσεις, τις οδηγίες, τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις, τις συνδέσεις, τις δυσμενείς επιπτώσεις ή ίσως τους κινδύνους που μπορεί να συνδεθούν με το Augmentin. Αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες ιατρικές συστάσεις και δεν μπορούν να αλλάξουν τις λεπτομέρειες που έχετε από το γιατρό σας. Θα πρέπει να μιλήσετε στον γιατρό σας για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους από τη χρήση του Augmentin.

 

 

 

Το Augmentin μπορεί να είναι η παρασκευή ενός καλού αντισηπτικού φαρμάκου που περιέχει αμοξικιλλίνη και κλαβουλανικό κάλιο.

 

 

 

Η αμοξικιλλίνη είναι στην πραγματικότητα ένα αντισηπτικό πενικιλίνης που απαλλάσσει από τα βακτήρια απλά παρεμποδίζοντας τη δημιουργία μιας ουσίας που τα βακτηρίδια χρειάζονται για να χτίσουν τις κυτταρικές τους επιφάνειες.

 

Το Clavulanate είναι μια ουσία που βοηθά τα αντιβιοτικά να κατακτούν μερικά βακτήρια αντιβιοτικό βαθμό αντίστασης.

 

Τα γεύματα και η Διοίκηση Ιατρικής (FDA) ενέκριναν το Augmentin το 1984.

 

 

 

Augmentin (αμοξικιλλίνη / κλαβουλανική)

 

Γενικές πληροφορίες

 

Έχει εγκριθεί μια ολοκαίνουργια ώριμη ρουτίνα δοσολογίας του Augmentin. Το Augmentin είναι σίγουρα ένα αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα διάφορων επιπλοκών της αναπνευστικής οδού, οι οποίες περιλαμβάνουν ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα και πνευμονία.

 

Στο νέο σχέδιο, το Augmentin χορηγείται δύο φορές την ημέρα (BID), κάθε δώδεκα ώρες αντί για ένα πρόγραμμα τριών ημερών που χρησιμοποιήθηκε ως Augmentin εισήχθη στην Αμερική.

 

Το πρόγραμμα BID για πολύ πιο σοβαρές λοιμώξεις και λοιμώξεις στο αναπνευστικό σύστημα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο gadget που περιέχει 875 mg αμοξικιλλίνης και 125 μαγνήσιο κάλιο κλαβουλανικού. Επιπλέον, το προϊόν που κυκλοφορεί επί του παρόντος και αποτελείται από 500 mg αμοξικιλλίνης και 125 μαγνήσιο κάλιο κλαβουλανικού μπορεί επί του παρόντος να προταθεί σε ένα σύστημα δύο φορές την ημέρα που διαθέτει σοβαρές επιθέσεις οι οποίες μπορεί να θεραπευτούν με μικρότερη δόση.

 

Το Augmentin δεν πρέπει να εντάσσεται σε θέματα με μια σύντομη επισκόπηση των συμπτωμάτων αλλεργίας στην πενικιλίνη ή ίσως με ένα προγενέστερο ιστορικό του χοληστατικού ίκτερου / ηπατικής διαταραχής που σχετίζεται με το Augmentin.

 

 

 

Το Augmentin είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο αντισηπτικό των ενεργειών ευρέος φάσματος. Ένας μεγάλος αριθμός γνωστών αντισηπτικών φαρμάκων περιλαμβάνει μόνο ένα συγκεκριμένο ενεργό στοιχείο. Τακτικά, με την εφαρμογή τέτοιων συνταγογραφούμενων φαρμάκων, τα βακτηρίδια δημιουργούν ένα βαθμό αντοχής και η αποτελεσματικότητα της εργασίας πέφτει. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, αρκεί πραγματικά να πάρουμε το Augmentin και οι θεραπευτικές κρίσιμες μολυσματικές ασθένειες θα είναι πολύ καλύτερες.

 

Το Augmentin αποτελείται από δύο σχεδόν δυναμικά μέρη: την αμοξυκιλλίνη και την κλαβουλανική οξύτητα.

 

Η αμοξικιλλίνη είναι πολύ δημοφιλής αντισηπτική ιατρική, η οποία μπορεί να καταστρέψει έναν από τους πιο διαφορετικούς νοσηρότερους μικροοργανισμούς. Περιλαμβάνει γρήγορες φαρμακευτικές δραστηριότητες με βακτηριοκτόνο δράση. Η επανορθωτική κρούση εμφανίζεται επειδή η κυτταρική μπορεί να υποστεί βλάβη από αυτή τη δομή των τοιχωμάτων των βακτηρίων, εκτός από την ευαισθησία τους.

 

Τα βακτηρίδια περνούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και τα συμπτώματα μόλυνσης είναι εντελώς ολοκληρωμένα.

 

Παρόλα αυτά οι δράσεις της Αμοξικιλλίνης συχνά ενοχλούνται από απλά συστατικά (β-λακταμάση) Β που δημιουργούνται από αυτά τα είδη μικροβίων. Εξαιτίας αυτού, πολλά αντιβιοτικά ενός στοιχείου συνήθως δεν προσφέρουν τα απαιτούμενα τελικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των επιθέσεων. Το διάλυμα κλαβουλανικού οξέος, ως ένα μεγάλο συστατικό του φαρμάκου Augmentin, δίνει ένα ακόμη επίπεδο αντοχής της Αμοξικιλλίνης στην επίδραση της β-λακταμάσης αυξάνοντας το τμήμα της δράσης.

 

Ο συνδυασμός και των δύο συστατικών δίνει στο Augmentin όλη την υψηλή αποτελεσματικότητα.

 

Αγοράστε φθηνό κοινό Augmentin στο διαδίκτυο, παραγγείλετε με έκπτωση. Αγορά Augmentin, πωλήσεις στο διαδίκτυο.

 

Το Augmentin είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο που χρησιμοποιείται για να φροντίζει τα συμπτώματα των μολυσματικών ουσιών στο αυτί, το ρινικό, το πέρασμα του αέρα, την επιδερμίδα και το ουροποιητικό σύστημα. Το Augmentin ανήκει σε ένα συνδυασμένο αριθμό φαρμάκων που αναφέρονται ως φάρμακα βήτα-λακτάμης, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση επιθέσεων που οφείλονται σε βακτήρια.

 

Αυτό το φάρμακο έρχεται στο παιχνίδι μασώμενα δισκία, μακράς δράσης (παρατεταμένης αποδέσμευσης) gadget, και τα συστήματα αναστολής (υγρό) που πρόκειται να αναλυθούν από το στόμα. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται συνήθως 2-3 φορές μια ολόκληρη ημέρα με γεύματα ή γαλακτοκομικά προϊόντα.

 

Τα δισκία μακράς δράσης πραγματικά δεν πρέπει ποτέ να συνθλίβονται ή ίσως να μασούν, αλλά θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι φέτα σε δύο για άτομα που έχουν προβλήματα κατάποσης συμπληρωμάτων.

 

Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες συνίστανται σε διάρροια, ναυτία, εξάνθημα ή ίσως κνίδωση (κοκκινωπό, κνησμώδες σημείο) και ρίψη.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων