Φλουοξετίνη 10 mg. Γενική φλουοξετίνη 40 mg. Αγοράστε φθηνό φλουοξετίνη 20 mg online. Έκπτωση γενικών χαπιών φλουοξετίνης 60 mg. Χαμηλή τιμή φλουοξετίνη. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Φλουοξετίνη 10 mg. Γενική φλουοξετίνη 40 mg. Αγοράστε φθηνό φλουοξετίνη 20 mg online. Έκπτωση γενικών χαπιών φλουοξετίνης 60 mg. Χαμηλή τιμή φλουοξετίνη.

Η φλουοξετίνη είναι ένα αντικαταθλιπτικό αναστολέα επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI). Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας αυτής της φαρμακευτικής αγωγής δεν έχει ακόμα κατανοηθεί πλήρως. Θεωρείται πραγματικά ότι επηρεάζει ευνοϊκά τη συζήτηση ανάμεσα στην έλλειψη κυττάρων στο εσωτερικό του κεντρικού προγράμματος και την αποκατάσταση της ισορροπίας χημικής ουσίας στον εγκέφαλό σας.

Η φλουοξετίνη (Prozac) είναι συνήθως χρήσιμη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (ενοχλητικές σκέψεις που εξαντλούνται και της ανάγκης να εκτελούνται ορισμένες πράξεις ξανά και ξανά), μερικές διαταραχές που καταναλώνουν και διαταραχές πανικού (ξαφνικές, απρόβλεπτες εμφανίσεις μεγάλου φόβου και να ανησυχείτε για αυτά τα επεισόδια). Η φλουοξετίνη (Sarafem) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει τις ενδείξεις της προεμμηνορροϊκής δυσφορικής διαταραχής, η οποία περιλαμβάνει διαταραχές και μειώσεις διαταραχής, ευερεθιστότητα, φούσκωμα και ευαισθησία στο στήθος. Η φλουοξετίνη είναι ασφαλώς μέσα σε ένα εύρος φαρμάκων που αναφέρονται ως επιλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs). Χαρακτηρίζεται από την αύξηση της ποσότητας σεροτονίνης, ενός φυσικού υλικού στον εγκέφαλό σας που βοηθά στη διατήρηση της ψυχικής σταθερότητας.

Το Prozac μπορεί να είναι η μάρκα της φλουοξετίνης, ενός συνταγογραφούμενου φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα της κατάθλιψης.

Αυτό το είδος αντικαταθλιπτικού είναι μέσα σε μια κατηγορία φαρμάκων που είναι γνωστή ως διακριτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης, ή ίσως SSRIs. Αυτοί οι τύποι φαρμάκων λειτουργούν αυξάνοντας τον αριθμό της σεροτονίνης στον εγκέφαλό σας.

Τα χάπια και τα δισκία φλουοξετίνης που πωλούνται με το εμπορικό σήμα Sarafem χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν την προεμμηνορροϊκή δυσφορική διαταραχή (PMDD), μια κατάσταση όταν μια κυρία προσφέρει συμπτώματα καταθλιπτικής διαταραχής, ευερεθιστότητα και ένταση πριν την εμμηνόρροια. Το κοινό Prozac κυκλοφορεί πολλές ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων, των δισκίων, του νερού και των καψουλών καθυστερημένης εκτόξευσης.

Η φλουοξετίνη δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών.

Δεν θα χρησιμοποιήσει αναστολείς μονοαμινοξειδάσης (ΜΑΟΙ) που έγιναν για να χειριστούν ψυχολογικές διαταραχές με φλουοξετίνη ή ίσως εντός πέντε εβδομάδων από τη διακοπή της θεραπείας με φλουοξετίνη λόγω του κινδύνου εμφάνισης συμπτωμάτων σεροτονίνης. Δεν θα χρησιμοποιήσει τη φλουοξετίνη εντός 14 ημερών από τη διακοπή ενός μεγάλου ΜΑΟΙ για να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές διαταραχές. Επιπλέον, συνήθως δεν ξεκινά η φλουοξετίνη σε ένα άτομο που παίρνει θεραπεία με linezolid ή ίσως με ενδοφλέβιο κυανό του μεθυλενίου λόγω του κινδύνου συνδρόμου σεροτονίνης. Δεν θα χρησιμοποιήσει τη φλουοξετίνη με πιμοζίδη λόγω του κινδύνου της φαρμακευτικής αγωγής QT και της παρατεταμένης συζήτησης.

Μην χρησιμοποιείτε τη φλουοξετίνη με θειοριδαζίνη λόγω του κινδύνου επέκτασης του διαστήματος QT και των αυξημένων ποσοτήτων τεντωμένης θειοριδαζίνης. Συνήθως δεν χρησιμοποιούν τη θειοριδαζίνη μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά τη διακοπή της φλουοξετίνης. Δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο φλουοξετίνης σε θύματα που θεωρούνται υπερευαισθησία στη φλουοξετίνη λόγω απειλής αναφυλακτοειδών αντιδράσεων, που περιλαμβάνουν βρογχόσπασμο, αγγειοοίδημα, λαρυγγόσπασμο και κνίδωση.

Η υδροχλωρική φλουοξετίνη είναι σίγουρα ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο στο πλαίσιο της θεραπευτικής μείζονος κατάθλιψης ιατρικώς, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, ανορεσίας ή βουλιμίας, όπως νευρικού νευραξιδίου, προεμμηνορροϊκής δυσφορικής διαταραχής και διαταραχών πανικού.

Η φλουοξετίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών άλλων περιστάσεων, όπως είναι η Διαταραχή Υπερκινητικότητας Ελλειμματικής Προσοχής (ADHD). Πραγματικά πωλείται με την επωνυμία Prozac, Symbyax (συνδυασμένη με ολανζαπίνη), Sarafem, Fontex, Foxetin, Ladose, Fluctin, Prodep, Lovan και Fludac.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Prozac σε ακόμη περισσότερους νευρώνες που βρίσκονται μέσα σε μια περιοχή του εγκεφάλου σας, γνωστή ως "οδοντωτή γύρου" (τμήμα του σχηματισμού του ιππόκαμπου).

Το φάρμακο διεγείρει ιδιαίτερα την παραγωγή κυττάρων που αναφέρονται ως ενισχυτικά προγονικά όργανα των νευρικών οργάνων - ένα άλλο τμήμα της διαδρομής νευρογένεσης από τα αρχικά κύτταρα σε ώριμους νευρώνες. 2 Η νευρογένεση σημαίνει την πρόοδο και την ανάπτυξη ανήσυχων κυττάρων.

Η φλουοξετίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ένα επιπλέον φάρμακο που ονομάζεται ολανζαπίνη (Zyprexa) για να φροντίζει για την κατάθλιψη λόγω διπολικής διαταραχής (μανιακής μελαγχολίας).

Δεν πρέπει να κάνετε χρήση της φλουοξετίνης να περάσετε το πιμοζίδιο ή τη θειοριδαζίνη επίσης, ή ίσως αν υποβληθείτε σε θεραπεία με ένεση μεθυλενίου-πράσινου.

Τείνετε να μην χρησιμοποιήσετε τη φλουοξετίνη εάν ένας ΜΑΟ χορηγείται πρόσφατα από εσάς αναστολέα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Μπορεί να συμβεί μια ανθυγιεινή συζήτηση για τα ναρκωτικά. Οι αναστολείς ΜΑΟ περιέχουν ισοκαρβοξαζίδιο, linezolid, φαινελζίνη, ρασαγιλίνη, σελεγιλίνη και τρανυλκυπρομίνη. Πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 14 ημέρες μετά τη διακοπή ενός μεγάλου αναστολέα ΜΑΟ πριν λάβετε υπόψη τη φλουοξετίνη. Θα πρέπει να κρατάτε 5 εβδομάδες αρκετές εβδομάδες μετά την πρόληψη της φλουοξετίνης λίγο πριν λάβετε υπόψη τη θειοριδαζίνη ή έναν μεγάλο ΜΑΟΙ. Κάποιοι έφηβοι έκαναν σκέψεις σχετικά με την αυτοκτονία αφού πρώτα αποδεχόταν ένα αντικαταθλιπτικό. Ένας ιατρός πρέπει να εξετάσει τη βελτίωση σας σε τυπικές συναντήσεις εάν χρησιμοποιείτε φλουοξετίνη. Οι αγαπημένοι σας τύποι ή ίσως και άλλοι φροντιστές θα πρέπει να έχουν επίγνωση προσαρμογών μέσα στην αίσθηση ή ίσως και συμπτώματα. Δήλωση κάθε είδους επιδείνωσης ή ίσως ολοκαίνουργιο συμπτώματα σε έναν γιατρό. όπως: αίσθημα ή συνήθεια τροποποιήσεις, άγχος, κρίσεις πανικού, προβλήματα στον ύπνο ή ίσως σε περίπτωση που νιώθετε ενεργητικός, ευερεθισμένος, ερεθισμένος, εχθρός, ακραίος, ανήσυχος, υπερενεργός (διανοητικά ή ίσως σωματικά) , ή ίσως να έχετε σκέψεις για αυτοκτονία ή βλάβη στον εαυτό σας.

Συνήθως μην τερματίζετε την εφαρμογή της φλουοξετίνης ή ίσως είναι πιθανό να έχετε απότομα συμφορητικά συμπτώματα απόσυρσης. Ερευνήστε το γιατρό σας πώς να αποφύγετε τη χρήση φλουοξετίνης.

Για να φροντίσετε την προεμμηνορροϊκή δυσφορική διαταραχή, η πιο συνηθισμένη δόση της φλουοξετίνης είναι όταν κάνετε καθημερινά, αν έχετε την περίοδο σας, ή 14 ημέρες λίγο πριν προβλέψετε την έναρξη της περιόδου. Τηρήστε τις συστάσεις του γιατρού σας.

Αγοράστε generic Prozac on-line. Αγοράστε φθηνότερη φλουοξετίνη. Prozac Fluoxetine πώληση, καλή συμφωνία. Αγορά χαμηλού κόστους φλουοξετίνη.

Η φλουοξετίνη είναι σίγουρα ένα αντικαταθλιπτικό που είναι ένα πρόγραμμα γνωστό ως αναστολείς της επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Είναι πραγματικά χημικά άσχετο με τρικυκλικά, τετρακυκλικά ή με πολλές άλλες γνωστές κατηγορίες αντικαταθλιπτικών. Πραγματικά χρησιμοποιείται ευρέως επειδή είναι συνήθως ασφαλώς επιτυχής και μπορεί να έχει λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες από ό, τι τα ηλικιωμένα αντικαταθλιπτικά (όπως ακριβώς και οι αναστολείς της μονοαμινοξειδάσης, για παράδειγμα). Δεν έχει ως αποτέλεσμα ύπνο, λίρες κέρδος, αποξηραμένα σαγόνια, ή δυσκοιλιότητα.

Τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα αγοράζονται συνήθως σε μεγάλα διαστήματα. Απαιτεί ένα μήνα ή και περισσότερο, πριν δημιουργηθούν σταθερά ποσά στην κυκλοφορία του αίματος και θα μπορούσε να εξετάσει για όσο χρονικό διάστημα το φάρμακο έχει αντίκτυπο στην καταθλιπτική διαταραχή. Η φλουοξετίνη συσσωρεύεται στα κύτταρα του δέρματός σας με εκτεταμένη χρήση, καθώς και το φάρμακο μπορεί να παραμείνει στο φυσικό σώμα για αρκετές εβδομάδες ή δύο μήνες μετά τη διακοπή της θεραπείας. Είναι πραγματικά ιδιαίτερα σημαντικό να προσεγγίζουν τουλάχιστον πέντε εβδομάδες μετά την πρόληψη του φαρμάκου πριν ξεκινήσει ένα ακόμα φάρμακο που μπορεί να συνδέεται με τη φλουοξετίνη.

Η κατάθλιψη είναι συνήθως μια σημαντική διανοητική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από μια παρατεταμένη χαμηλή μείωση και αίσθηση περισσότερης περιέργειας και απόλαυσης, μαζί με μια επιλογή συμπτωμάτων όπως ο διακόπτης της όρεξης συνήθως, η διαταραχή αναβολής και το χαμηλό συμπύκνωμα. Τα κύρια προγράμματα θεραπείας για καταθλιπτική διαταραχή είναι τα φάρμακα και οι ψυχοθεραπευτικές αγωγές, αλλά τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα είναι η πιο κοινή θεραπεία που προορίζεται για συμπτώματα μέτριας έως σοβαρής κατάθλιψης. Η φλουοξετίνη, ένα από τα πρωταρχικά αντικαταθλιπτικά νέα περίοδο, είναι σίγουρα ένα δημοφιλές φάρμακο για μεγάλη κατάθλιψη εξαιρετικά. Παρ 'όλα αυτά, τα αποτελέσματα που προέρχονται από μελέτη που εξετάζει τη φλουοξετίνη με επιπλέον αντικαταθλιπτικά είναι αμφισβητήσιμα. Σε αυτή την οργανωμένη κριτική. η ανεκτικότητα και η αποτελεσματικότητα της φλουοξετίνης ζυγίστηκε αρχικά έναντι επιπρόσθετων αντικαταθλιπτικών για την σοβαρή θεραπεία της καταθλιπτικής διαταραχής.

Η φλουοξετίνη είναι στην πραγματικότητα μια συνταγή φάρμακα που εφαρμόζονται για να φροντίσει να εγκαταλείψουν την ελπίδα. ψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD). βουλιμία και διαταραχές πανικού. Η φλουοξετίνη είναι επίσης χρήσιμη για τη φροντίδα της προεμμηνορρυσιακής δυσφορικής διαταραχής (PMDD).

Η φλουοξετίνη ανήκει σε πολλά φάρμακα γνωστά ως εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI). Αυτό χαρακτηρίζει απλώς αλλάζοντας τα γνωστά παραδείγματα ορισμένων χημικών ουσιών στον εγκέφαλό σας που επηρεάζουν την προδιάθεση σας.

Η φλουοξετίνη θα έρθει σε κάψουλα, gadget, και ένα υγρό είδος. Είναι πραγματικά χρησιμοποιείται μερικές φορές κάθε μέρα γενικά, με ή με έξω τα τρόφιμα.

Η φλουοξετίνη θα μπορούσε να ληφθεί με την αναβολή των συμπληρωμάτων έκλυσης που θα μπορούσαν να παρέχονται μία φορά την εβδομάδα.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων