Tamoxifen 10 mg. Γενικό Nolvadex 20 mg. Αγοράστε φτηνό Tamoxifen online. Έκπτωση των γενικών χαπιών Nolvadex. Χαμηλή τιμή Ταμοξιφαίνη. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Tamoxifen 10 mg. Γενικό Nolvadex 20 mg. Αγοράστε φτηνό Tamoxifen online. Έκπτωση των γενικών χαπιών Nolvadex. Χαμηλή τιμή Ταμοξιφαίνη.

Το Tamoxifen (Nolvadex) μπορεί να είναι ανταγωνιστής από το ραδιόφωνο οιστρογόνου στα κύτταρα στήθους και κατά συνέπεια βρίσκεται στον καρκίνο του μαστού. Μερικά κύτταρα κακοήθειας του στήθους απαιτούν την ανάπτυξη γυναικών. Το οιστρογόνο δεσμεύεται και ενεργοποιεί το ραδιόφωνο οιστρογόνου σε αυτά τα κύτταρα του δέρματος. Η ταμοξιφαίνη μεταβολίζεται συνήθως σε ουσίες που επίσης τρύπες στον θηλυκό υποδοχέα, αλλά συνήθως δεν το ενεργοποιούν. Επιπλέον, η tamoxifen βοηθά στην αποτροπή της προσκόλλησης οιστρογόνων από το ραδιόφωνο. Επομένως, ο καρκίνος της ανάπτυξης κυττάρων του μαστού είναι φραγμένος. Τι ακριβώς είναι τα δισκία ταμοξιφαίνης;

 

Το TAMOXIFEN εμποδίζει τις συνέπειες της ορμόνης του οιστρογόνου στο σώμα σας. Το Tamoxifen χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τη φροντίδα του καρκίνου του μαστού σε κυρίες ή ίσως άνδρες. Αυτό το είδος φαρμάκου μπορεί να μειώσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες που έχουν προηγουμένως θεραπευτεί με ιατρικές διαδικασίες, ακτινοβολία ή ίσως χημειοθεραπεία. Το χάπι μπορεί επίσης να βοηθήσει να σταματήσει η κακοήθεια του μαστού χρησιμοποιώντας κυρίες με υψηλότερη απειλή να παράγουν όγκους μαστού. Περιστασιακά αυτό το είδος φαρμάκου χρησιμοποιείται για πρόσθετες περιστάσεις. Μπορούν να βρεθούν τα κοινά δισκία ταμοξιφαίνης.

 

Τι πρέπει να ενημερώσω το γιατρό μου Πριν από αυτό το φάρμακο;

 

Πρέπει να καταλάβουν αν έχετε αυτές τις συνθήκες:

θρόμβους αίματος

διαταραχές αιμοφόρων αγγείων

καταρράκτη ή μειωμένη όραση

ενδομητρίωση, ινομυώματα της μήτρας

υψηλά επίπεδα ορυκτών ασβεστίου

καρδιακά προβλήματα

ακανόνιστους μηνιαίους κύκλους

μια μεγάλη ασυνήθιστη ή ίσως αλλεργική επίθεση στην ταμοξιφαίνη, πρόσθετα φάρμακα, τρόφιμα, βαφές ή ίσως συντηρητικά

έγκυος ή κοιτάζοντας για να μείνετε έγκυος

Θηλασμός

 

Πώς πρέπει να πάρω αυτό το φάρμακο;

 

Πάρτε ταμοξιφαίνη δισκία από το στόμα. Προσέχετε τις οδηγίες γύρω από τη συσκευασία συνταγών. Καταπιείτε τα δισκία με ένα ποτήρι ή δύο με νερό. Μπορεί να πάρετε ταμοξιφαίνη με ή ίσως χωρίς γεύματα. Πάρτε τις δόσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συνήθως δεν τελειώνουν την απόκτηση εκτός από τις συμβουλές του συγγραφέα σας.

 

Φανταστείτε εάν περάσω μια δοσολογία;

 

Σε περίπτωση που παραμελούν τη δοσολογία, πάρτε αυτό μόλις το θυμηθείτε και έχετε άλλη δοσολογία ως συνήθως. Συνήθως δεν λαμβάνετε διπλές ή επιπλέον δόσεις. Εάν κάνετε έμετο μετά από μια δόση, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον ειδικευόμενο για θέματα υγείας.

 

Ποιο φάρμακο μπορεί να συνδεθεί με την ταμοξιφαίνη;

 

αμινογλουταιμίδιο

bosentan

βρωμοκρυπτίνη

φάρμακα χημειοθεραπείας

κυκλοσπορίνη

delavirdine

τα συμπληρώματα διατροφής θέλουν σκοτάδι chosh, chasteberry, μελατονίνη, ή me llaman isoflavones

το efavirenz

ορμόνες ανθρώπινων οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένων μερικών αντικειμένων αντισύλληψης

nevirapine

αναστολείς πρωτεάσης

ριφαμπίνη

βαρφαρίνη

 

Ενημερώστε τον γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας σχετικά με όλα τα φάρμακα που θα αποκτήσετε, τα οποία περιλαμβάνουν μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, φυσικά συμπληρώματα ή ίσως είδη βοτάνων. Επίσης, ενημερώστε τον γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας σε περίπτωση που είστε τακτικός χρήστης ποτών με καφεΐνη ή ίσως αλκοολούχων ποτών, σε περίπτωση που καπνίζετε τσιγάρα ή ίσως και εάν χρησιμοποιείτε παράνομα φάρμακα. Αυτοί οι τύποι μπορεί να επηρεάσουν ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας του φαρμάκου. Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας πριν σταματήσετε ή ίσως ξεκινήσετε όλα τα φάρμακά σας.

 

Ποιες παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω με τη λήψη ταμοξιφαίνης;

 

Ορισμένα ανεπιθύμητα αποτελέσματα θα επηρεάσουν μόνο τις γυναίκες.

 

Μερικά αποτελέσματα που πρέπει να κάνετε είναι υπεύθυνα στον συνταγογράφο ή ίσως στον επαγγελματία υγείας όσο το δυνατόν γρηγορότερα:

προσαρμογές στην εμμηνορροϊκή σας περίοδο

αλλαγές στη γεννητική έκκριση

μέσα στο όραμα

παρεξηγήσεις

δυσκολία για βόλτες ή ομιλία

δυσκολία στην εισπνοή και την εκπνοή

υπερβολική δίψα

νέα θώρακα στήθους

μυρμήγκιασμα

πυελική ταλαιπωρία ή πίεση

φλεγμονή, καψίματα, απολέπιση ή ίσως χαλάρωση του δέρματός σας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν στο στόμα

δυσκολία στην αναπνοή

πόρους και δερματικό εξάνθημα

φλεγμονή, δυσφορία ή ίσως τρυφερότητα στο μοσχάρι σας ή ίσως πόδι

πρήξιμο της περιοχής των χειλιών, συνάντηση, ή ίσως και η γλώσσα

απροσδόκητο πόνο στο στήθος

μη συχνές μώλωπες ή αιμορραγία

κάποια αδυναμία

κολπική αιμορραγία

κιτρίνισμα των λευκών οίνων του ματιού ή της επιδερμίδας

 

Παρενέργειες που πάντοτε δεν χρειάζονται ιατρική βοήθεια (υπόκεινται στον ιατρό του νοσηλευτή ή ίσως στην υγειονομική περίθαλψη αν συνεχίσουν ή είναι ενοχλητικές):

οσμή δυσφορία

κούραση

πονοκεφάλους

αραίωση μαλλιών, αν και όχι συχνές και γενικά μέτριες

ζεστές αισθήσεις

ανικανότητα (στους άνδρες)

εμετός, έμετος

πόνος στο σημείο ανάπτυξης

απώλεια λίπους

 

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη λήψη ταμοξιφαίνης;

 

Ελέγξτε τον γιατρό που σας συνταγογραφεί ή ίσως για την υγειονομική περίθαλψη που προορίζεται για τυποποιημένους ελέγχους της δικής σας προόδου Μπορεί να θέλετε να έχετε ελκυστικά αιμοφόρα αγγεία για να εξετάσετε τα θέματα της κυκλοφορίας του αίματός σας, το ασβέστιο και τη χοληστερόλη. Σοβαρά ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην ταμοξιφαίνη δεν συμβαίνουν ποτέ. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον επαγγελματία υγείας σας εάν πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα με τη θεραπεία με ταμοξιφαίνη. Κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες της ταμοξιφαίνης μπορεί να εμφανιστούν αμέσως μετά την έναρξη της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά άλλοι άνθρωποι μπορεί να εμφανιστούν 1ος κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας.

 

Όταν αρχίζετε να αποκτάτε ταμοξιφαίνη για να φροντίσετε τους καρκίνους του μαστού, μπορεί να αυξηθεί η οσμή ή ίσως η δυσφορία του όγκου. Αυτό σημαίνει ότι η ταμοξιφαίνη λειτουργεί σίγουρα, καθώς η δυσφορία θα πρέπει σύντομα να μειωθεί. Εάν η ταλαιπωρία είναι σοβαρή, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή ίσως ειδικό για την υγειονομική περίθαλψη. Σε αυτό το προκαταρκτικό χρονικό διάστημα, εάν συναντήσετε δίλημμα ή βελτιωμένη ναυτία, επιθυμία, ούρηση ή ίσως έμετο επικοινωνήστε άμεσα με την φροντίδα και την προσοχή της ευημερίας σας.

 

Σε περίπτωση που αποκτάτε ταμοξιφαίνη για να ελαττώσετε την απειλή σας για κακοήθεια στο στήθος, πρέπει να ξέρετε ότι η ταμοξιφαίνη δεν θα σταματήσει όλα τα είδη όγκων του μαστού. Θα έπρεπε να έχετε τυποποιημένους γυναικολογικούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων στήθους και των μαστογραφιών, και να ακολουθείτε τις υποδείξεις του συνταγογράφου. Εάν εμφανιστούν καρκίνοι του μαστού ή ίσως κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα ανιχνευθεί σε ένα πρώιμο επίπεδο. Γι 'αυτόν τον λόγο είναι πραγματικά απαραίτητο να διατηρήσετε τις συνήθεις εξετάσεις. Οι γυναίκες που τυγχάνουν ή λαμβάνουν ταμοξιφαίνη θα χρειαστεί να ενημερώσουν τον συγκεκριμένο ιατρό τους ή ίσως τον επαγγελματία υγείας για κάθε είδους ακανόνιστους μηνιαίους κύκλους, ακανόνιστη κολπική αιμορραγία, προσαρμογές στην από του στόματος χορήγηση, ή ίσως πυελική δυσφορία ή πίεση.

 

Οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες παρόλο που λαμβάνουν ταμοξιφαίνη ή προορίζονται για 2 εβδομάδες μετά τη διακοπή της θεραπείας με ταμοξιφαίνη. Πρέπει να τηρείτε τον συνταγογράφο αμέσως αν αισθάνεστε ότι μπορεί να μείνετε έγκυος αν και αποκτάτε ταμοξιφαίνη. Η χρήση ταμοξιφαίνης που βρέθηκε έγκαιρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στο αγέννητο παιδί. Τα θηλυκά που είναι σε θέση να έχουν παιδιά πρέπει να κάνουν χρήση αντισυλληπτικών (προφυλακτικών) ή άλλων τρόπων ελέγχου των γεννήσεων που συνήθως δεν κάνουν χρήση ορμονών. Συζητήστε με τον γιατρό σας για να πάρετε αντισυλληπτικές προτάσεις. Επειδή η ταμοξιφαίνη θα μπορούσε να προκαλέσει ωοθυλακιορρηξία στις κυρίες, θα μπορούσε να αυξήσει την απειλή να συλλάβει ένα παιδί σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο αντισυλληπτικό.

 

Οι κυρίες που θεωρούν ότι η ταμοξιφαίνη είναι σε αυξημένη έκθεση σε πιθανά εμφάνιση θρόμβων αίματος. Αρκετά θηλυκά μπορεί να αναπτύξουν περισσότερους θρόμβους, στην πραγματικότητα εάν σταματήσει η ταμοξιφαίνη. Σε περίπτωση που συναντήσετε δυσφορία ή ίσως πρήξιμο στα μοσχάρια σας, απρόσμενη δυσφορία στο στήθος, δύσπνοια ή ίσως πληρώσατε το αίμα, επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό ή ίσως με τον ειδικό της υγειονομικής περίθαλψης. Το Tamoxifen μπορεί να ενισχύσει τη δυνατότητα χρήσης ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Εάν παρουσιάσετε τα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου, όπως για παράδειγμα αδυναμία, προβλήματα με τα πόδια ή ίσως μιλώντας ή ίσως μούδιασμα, επικοινωνήστε αμέσως με τον ιατρό σας.

 

Το Tamoxifen μπορεί να προκαλέσει καταρράκτη ή προσαρμογές σε περιοχές προσοχής που αναφέρονται ως κερατοειδής ή αμφιβληστροειδής. Σε περίπτωση που γνωρίζετε οποιεσδήποτε προσαρμογές στην όρασή σας, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων ενημέρωσης των χρωμάτων, παρακαλείστε να ενημερώσετε αμέσως τον γιατρό ή τον ειδικό για την υγειονομική περίθαλψη.

 

Τα αρσενικά που έχουν επίσης ταμοξιφαίνη μπορούν να δουν μειωμένη λίμπιντο και ανικανότητα.

 

Πού ακριβώς μπορώ να διατηρήσω τις θεραπείες μου;

 

Διατηρείτε μακριά από παιδιά που βρίσκονται μέσα σε ένα δοχείο που τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να ανοίξουν.

 

Αγοράστε στη διαστημική ζέστη μεταξύ 15 και 30 επιπέδων C (59 και ογδόντα έξι βαθμούς F). Φυλάξτε ενάντια στο ήπιο. Κρατήστε το κουτί σταθερά κλειστό. Απορρίψτε σχεδόν κάθε αχρησιμοποίητο φάρμακο μετά την ημερομηνία λήξης.

 

Faqs:

 

Ακριβώς ό, τι είναι ένα κοινό φάρμακο;

 

Η Wikipedia παρέχει τον ορισμό: "Γενικά φάρμακα (γενικά φάρμακα, σύντομα: γενικά φάρμακα) είναι ένα φάρμακο που μπορεί να παραχθεί και να διανεμηθεί χωρίς ένα εμπορικό σήμα. Μια γενική ανάγκη υποστήριξης των ίσων ουσιών λόγω της αρχικής φόρμουλας. Γενικά, θεωρείται πραγματικά βιοϊσοδύναμο με το αντίστοιχο εμπορικό σήμα σχετικά με φαρμακοκινητικές και φαρμακοδυναμικές κατοικίες. Με τη διεύρυνση, κατά συνέπεια, τα γενόσημα πιστεύεται ότι γίνονται παρόμοια στη δόση, στην ισχύ, στην πορεία της χορήγησης, στην ασφάλεια, στην αποτελεσματικότητα και στον προορισμό που κάνουν χρήση. Έχετε υπ 'όψιν τα συμπληρώματα που μπορείτε να λάβετε μέσω του διαδικτύου να διαφέρουν από τα είδη μάρκας σας. Η εμφάνιση των φαρμάκων καθώς και οι μάρκες είναι το νοικοκυριό του παραγωγού εμπορικών σημάτων. Ως εκ τούτου, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κατηγορία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, πρέπει να αντικαταστήσουμε τη φόρμα και το χρώμα στα γενικά συμπληρώματα καθώς και να χρησιμοποιήσουμε το όνομα με το ενεργό συστατικό (γενικό όνομα) και όχι το εμπορικό σήμα για την εκτύπωση φωτογραφιών σε συμπληρώματα. Λάβετε υπόψη ότι τα κοινά συμπληρώματα ποικίλουν για να εξετάσουν τα φάρμακα μάρκας. Τα συμπληρώματά μας είναι κυκλικά διαμορφωμένα και φουσκωμένα (10 συμπληρώματα ανά blister). Το ενεργό συστατικό μαζί με το υπερβολικό βάρος καθορίζονται στην πραγματικότητα μέσα στο δισκίο από μόνο του.

 

Γιατί τα καθολικά συμπληρώματα είναι λιγότερο ακριβά από τα εμπορικά σήματα;

 

Ο κύριος λόγος πίσω από το μειωμένο κόστος των γενικών φαρμάκων είναι ότι η δημιουργία φαρμάκων κοινόχρηστης ονομασίας είναι λιγότερο δαπανηρή και για το λόγο αυτό μπορεί να προσφερθεί χαμηλότερη τιμή αλλά να διατηρηθεί η επιτυχία.

Οι παραγωγοί γενόσημων φαρμάκων είναι κατά κύριο λόγο σε θέση να αποφύγουν τα επόμενα 3 κόστη που προκαλούν οι φαρμακοβιομηχανίες: 1) το κόστος από την έρευνα και την πρόοδο αυτού του φαρμάκου, (2) δαπάνες που συνδέονται με τη λήψη της άδειας ρύθμισης (δηλ. Την προστασία και την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου). και (3) τα έξοδα διαφήμισης.

Κατ 'αρχάς, οι κατασκευαστές καθολικής χρήσης συνήθως δεν επιβαρύνονται με την τιμή της ανεύρεσης φαρμάκων και μάλλον αντιστρόφως-μηχανισμών των υφιστάμενων συνταγογραφούμενων φαρμάκων μάρκας έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν βιοϊσοδύναμες παραλλαγές.

Δεύτερον, οι απλοί κατασκευαστές συνήθως δεν φέρουν την ευθύνη να επιδείξουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων σας μέσω κλινικών δοκιμών - μάλλον, οι κοινοί παραγωγοί πρέπει να αποδείξουν τη βιοϊσοδυναμία του γενικού φαρμάκου στο επικρατούμενο φάρμακο.

Τρίτον, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα της διαφήμισης που κινείται στην πίεση του καινοτόμου φαρμάκου. Το φάρμακο μάρκας πρέπει να δείχνει μόνο στο μάτι του αγοραστή, οι γενικοί τύποι συνήθως δεν το κάνουν. Τα φάρμακα που είναι διαθέσιμα για τους παραγωγούς γενόσημων φαρμάκων έχουν ήδη διατεθεί στην αγορά και αφορούν συνήθως δέκα χρόνια ή περισσότερο και δεν χρειάζονται επιπλέον μάρκετινγκ. Για παρόμοια αιτία, οι καθολικοί κατασκευαστές συνήθως δεν διανέμουν δόσεις δειγμάτων για την εμπορία των δικών τους ειδών. Οι πολυάριθμες δαπάνες έρευνας, προώθησης και διαφήμισης που υποστηρίζουν οι τεράστιες φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην παρουσίαση ενός νέου φαρμάκου στην αγορά αναφέρονται συχνά κυρίως γιατί οφείλεται η υψηλή τιμή των νέων μεσιτών - θα ήθελαν να ανακτήσουν αυτά τα είδη δαπανών πριν από την κατοχύρωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας τελειώνει. Οι παραγωγοί γενικής χρήσης συνήθως δεν λαμβάνουν αυτό το κόστος, καθώς η βιοϊσοδυναμική εξέταση και η κατασκευή είναι αρκετά μικρές και είναι σε θέση να απαιτήσουν σημαντικά λιγότερα από το εμπορικό σήμα. Αγορά χαμηλού κόστους Tamoxifen (Nolvadex) on-line. Αγοράστε φθηνό γενικό Nolvadex (Tamoxifen). Αγοράστε Tamoxifen (Nolvadex) - χαμηλή τιμή και αξία, αλλά κορυφαία ποιότητα.

 

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία υγείας που συνταγογραφήθηκε;

 

Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να προτείνουμε σίγουρα κάποιον να συμβουλευτεί το γιατρό σας προτού πάει για ένα φάρμακο. Μπορεί να έχετε κάποιες ασθένειες αντενδείκνυται όταν προγραμματίζετε να παίρνετε ορισμένα είδη φαρμάκων, καθώς και ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει όλα όσα μπορεί ή δεν μπορείτε να πάρετε.

 

Πραγματικά εξασφαλίζετε το πρότυπο των χαπιών;

 

Η κορυφαία ποιότητα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που μπορείτε να περιμένετε μπορεί να είναι το αντικείμενο του κύριου ζητήματος. Η συλλογιστική είναι απλή: όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των προϊόντων, τόσο περισσότεροι πελάτες έχουμε. Ως εκ τούτου, είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιλεκτικοί στην απόφαση που ανήκει στον πάροχο, το πρότυπο των αγαθών είναι σίγουρα δοκιμασμένο αυστηρά και επιπλέον η τεκμηρίωση εξετάζεται κανονικά.

 

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε; ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

 

Στην περίπτωση που αποστέλλεται απλώς από το τυπικό μη εισηγμένο ταχυδρομείο, η αγορά θα είναι ένα συνηθισμένο πακέτο χωρίς καμία αναφορά υλικού περιεχομένου. Ο φάκελος σίγουρα θα καταλήξει να παραμένει στο πακέτο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν χρειάζεται να υποδείξετε κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση που παραδίδεται με courier, ο παραλήπτης πρέπει να υπογράψει σήμανση για τη δέσμη. Όλες οι αγορές παραδίδονται σε λεπτές συσκευασίες προϊόντων. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά έξω από το πακέτο σε σχέση με αυτό που συνήθως περιλαμβάνεται στο εσωτερικό. Επιπλέον, ένα μήνυμα ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία δεν θα δοθεί ή ίσως προσφερθεί στην πρόσθετη οργάνωση. Το προσωπικό σας απόρρητο είναι συνήθως το μέγιστο θέμα.

 

Θα παραδοθεί η προσωπική μου παραγγελία σε μία δέσμη ή ίσως να την χωρίσετε σε περίπτωση που η αγορά είναι τεράστια;

 

Εάν μια αγορά περιλαμβάνει 80 χάπια (ή ακόμα περισσότερα) ή σε περίπτωση που υπάρχουν διάφορα είδη φαρμάκων σε μία μόνο παραγγελία, όλοι μας θα χρειαστεί να στείλουμε τα συμπληρώματα ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, η παράδοση θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από 23 ημέρες, διότι οι προσφορές παραδίδονται με την περίοδο περίπου επτά ημερών μία κάθε φορά. Αυτό γίνεται για να προστατεύεται η παράδοση.

 

Εμπιστευτικότητα

 

Όλες οι λεπτομέρειες που προσφέρετε είναι συνήθως ιδιωτικές και δεν απευθύνονται σε κανένα τρίτο μέρος.

Στο δικτυακό μας τόπο, συμπληρώνετε μια αίτηση για την παραγγελία των φαρμάκων. Χρησιμοποιούνται οι μεμονωμένες πληροφορίες που έχουν σχεδιαστεί για την παράδοση προϊόντων και για το μήνυμα επαλήθευσης και παραγγελίας. Αυτές οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται επίσης για να επικοινωνήσουν με τον πελάτη εάν απαιτείται. Οι πληροφορίες συνήθως δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά για σχεδόν οποιαδήποτε απορία ή επικοινωνίες μάρκετινγκ και ούτω καθεξής

 

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων