Ταμσουλοζίνη 0,2 mg. Γενικό Flomax 0,4 mg. Αγοράστε φθηνή ταμσουλοζίνη online. Εκπτωτικά γενικά χάπια Flomax. Χαμηλή τιμή ταμσουλοζίνη. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Ταμσουλοζίνη 0,2 mg. Γενικό Flomax 0,4 mg. Αγοράστε φθηνή ταμσουλοζίνη online. Εκπτωτικά γενικά χάπια Flomax. Χαμηλή τιμή ταμσουλοζίνη.

Η ταμσουλοζίνη (τα εμπορικά σήματα Flomax, Flomaxtra, Urimax) είναι σίγουρα ένα Ο + 1α-επιλεκτικό άλφα αναστολέα στο πλαίσιο της συμπτωματικής θεραπείας της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Η ταμσουλοζίνη χρησιμοποιείται συνήθως στους άντρες για να φροντίσει τα συμπτώματα ενός μεγάλου μεγέθους προστάτη (BPH), όπως για παράδειγμα επιπλοκές που σχετίζονται με τον καρκίνο (δισταγμός, ντρίμπλα μπάσκετ, κακή ροή και ατελής εκκένωση της ουροδόχου κύστης), δυσάρεστη ωχρότητα και επείγουσα ανάγκη ούρων και ρυθμός επανάληψη. Η ταμσουλοζίνη είναι σίγουρα ένας άλφα-αναστολέας. Το Flomax (Tamsulosin) χαρακτηρίζεται απλά από τη χαλάρωση της μυϊκής μάζας στο προστάτη και στο ουροποιητικό, πράγμα που στην πραγματικότητα συμβάλλει πραγματικά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στα ούρα και μειώνει τις ενδείξεις του BPH. Το TAMSULOSIN (Flomax) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα της διεύρυνσης από τον αδένα του ιδρώτα του προστάτη στους άνδρες, μια κατάσταση που είναι γνωστή ως καλοήθης προστατική BPH ή ίσως υπερπλασία. Δεν είναι για χρήση σε γυναίκες. Διαθέτει ηρεμιστικούς μύες στο εσωτερικό του προστάτη και του λαιμού της ουροδόχου κύστης. Αυτό ενισχύει την κίνηση ούρων και μειώνει τα συμπτώματα της ΒΡΗ.

 

 

Τι πρέπει να δείξω στον γιατρό μου πριν σκεφτούμε αυτό το φάρμακο;

 

Πρέπει να καταλάβουν πότε έχετε τις επόμενες συνθήκες:

προχωρημένη νεφρική νόσο

προχωρημένες ασθένειες στο ήπαρ

Χαμηλο στρές

κακοήθεια του προστάτη

μια μοναδική ή ίσως αλλεργική επίθεση στην tamsulosin, φάρμακα sulfa, πρόσθετα φάρμακα, τρόφιμα, χημικές βαφές ή χημικά συντηρητικά

έγκυος ή ίσως επιδιώκοντας να πάρετε μαζί με το παιδί

Θηλασμός

 

 

Ακριβώς πώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το είδος φαρμάκου από εμένα προσωπικά;

 

Πάρτε αυτό το φάρμακο προφορικά για τριάντα λεπτά μετά από ένα ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Πάρτε τα χάπια ολόκληρα με ένα ποτήρι πόσιμο νερό. Δεν θα σπάσουν, θα μασήσουν ή ίσως θα αρχίσουν τα δισκία. Δεν θα έχετε τα φάρμακά σας συχνότερα από ό, τι κατευθύνεστε. Συνήθως μην σταματήσετε να αποκτάτε το φάρμακό σας, εκτός εάν σας το πει κάποιος γιατρός.

 

Παρακολουθήστε τον γιατρό σας σχετικά με τη χρήση αυτού του είδους φαρμάκου σε παιδιά. Μπορεί να απαιτείται μοναδική θεραπεία.

 

Υπερδοσολογία: Αν σκεφτήκατε ότι θα μπορούσατε να πάρετε πολλά από αυτό το φάρμακο μιλήστε σε ένα καλό κέντρο δηλητηριάσεων ή ίσως ταυτόχρονα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το είδος του φαρμάκου είναι ιδανικό για εσάς. Δεν θα μοιραστεί αυτό το είδος του φαρμάκου με άλλους.

 

 

Σκεφτείτε εύκολα να περάσετε μια δόση;

 

Εάν παραμελήσετε μια μερίδα, πάρτε αυτό μόλις είστε σε θέση να. Είτε πρόκειται για περίοδο που προορίζεται για άλλη δόση, πάρτε τη δόση. Δεν θα εξετάσει διπλές ή επιπλέον δοσολογίες. Εάν σταματήσετε να αγοράζετε το φάρμακο σας αρκετές φορές ή και περισσότερο, ρωτήστε το γιατρό σας ή ίσως γιατρό τι δόση πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι.

 

 

Τι μπορεί να συνδέσει με αυτές τις θεραπείες;

 

 

σιμετιδίνη

φλουοξετίνη

κετοκοναζόλη

φάρμακα για δυσλειτουργία στύσης, όπως το sildenafil, η ταδαλαφίλη, το vardenafil

φάρμακα για μεγάλη πίεση κυκλοφορίας του αίματος

άλλοι άλφα-αναστολείς όπως η αλφουζοσίνη, η δοξαζοσίνη, η φαιντολαμίνη, η φαινοξυβενζαμίνη, η πραζοσίνη, η τεραζοσίνη

βαρφαρίνη

 

Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην εξηγεί όλες τις εφικτές αλληλεπιδράσεις. Παρέχετε στον ιατρικό σας προμηθευτή μια λίστα με όλα τα φάρμακα, τα βότανα, τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ή ίσως τα φυσικά συμπληρώματα που χρησιμοποιείτε. Παρομοίως ενημερώστε τους σε περίπτωση που καπνίζετε, παίρνετε αλκοολούχα ποτά ή ίσως χρησιμοποιείτε παράνομα φάρμακα. Μερικά προϊόντα μπορεί να συνδεθούν με το φάρμακο.

 

 

Τι πρέπει να προσέξω όταν δουλεύω με αυτό το είδος φαρμάκου;

 

Ελέγξτε έναν γιατρό ή ίσως επαγγελματία υγείας που προορίζεται για τακτικές εξετάσεις. Θα χρειαστεί εργαστηριακή λειτουργία πριν από την έναρξη αυτού του είδους του φαρμάκου και μερικές φορές όταν το αποκτάτε. Εξετάστε την αρτηριακή σας πίεση ως στόχο. Ζητήστε από τον ειδικευτή της θεραπείας της ευεξίας ποια θα είναι η αρτηριακή σας πίεση, επομένως όταν πρέπει να μιλήσετε μαζί της.

 

Αυτές οι θεραπείες θα σας κάνουν να νιώσετε ζαλάδα ή ίσως χυδαίο. Αυτό είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί μετά από μια πρώτη δόση, μετά από μια αύξηση της δοσολογίας, ή κατά τη διάρκεια της ηλιοφάνειας ή ίσως άσκηση. Η χρήση οινοπνευματωδών ποτών και η λήψη ορισμένων φαρμάκων θα επιδεινώσει αυτό το είδος. Δεν θα οδηγήσει, θα χρησιμοποιήσει μηχανήματα, ή ίσως κάνει οποιεσδήποτε απαιτήσεις πνευματική εγρήγορση μέχρι να καταλάβετε ακριβώς πώς αυτό το φάρμακο σας επιπτώσεις. Δεν θα καθίσει ή θα τρέξει γρήγορα. Σε περίπτωση που αρχίσετε να αισθάνεστε ζάλη, χαλαρώστε μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα. Αυτοί οι τύποι αποτελεσμάτων μπορεί να μειωθούν μετά την αλλαγή του οργανισμού στο φάρμακο.

 

Παρόλο που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο που συναντάται στους άνδρες που αποκτούν αυτές τις θεραπείες, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας για άτομα που έχουν εκτεταμένη και δυσάρεστη στύση στο πέος που δεν σχετίζεται με το σεξ. Εάν δεν έχετε ιατρική περιέργεια, αυτό το θέμα μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια στυτική δυσλειτουργία.

 

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να έχετε καταρράκτη ιατρικές διαδικασίες, ενημερώστε το γιατρό σας για όραση, πήρατε αυτό το είδος φαρμάκου.

 

 

Ποιες παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω μακριά από τις θεραπείες;

 

Παράπλευρα αποτελέσματα που θα πρέπει να λογοδοτείτε σε έναν γιατρό ή ίσως επαγγελματία υγείας όσο το δυνατόν γρηγορότερα:

συμπτώματα αλλεργίας όπως πόνοι και δερματικό εξάνθημα ή ίσως φαγούρα, κνίδωση, πρήξιμο με τα χείλη, περιοχή του στόματος, γλώσσα ή ίσως λαιμός

δυσκολία στην αναπνοή

αλλαγή προοπτικής

αισθάνεται ζάλη ή αδύναμη

ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό

αδυναμία

 

Ανεπιθύμητες ενέργειες που συνήθως δεν απαιτούν ιατρική φροντίδα (αναφέρετε σε γιατρό ή ίσως γιατρό σε περίπτωση που πράγματι θα συνεχιστεί ή / και ενοχλητικό):

χαμηλότερο πόνο στην πλάτη

να μεταβείτε στη λίμπιντο ή ίσως στην απόδοση

δυσκοιλιότητα, ναυτία καθώς και έμετο

βήχα

μισοκοιμισμένος

άκαμπτη ή ρινική μύτη

προβλήματα ύπνου

 

Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην εξηγεί όλα τα πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

 

Πού ακριβώς θα έπρεπε να διατηρήσω τα φάρμακά μου;

 

Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.

 

Αποθηκεύστε σε θερμότητα δωματίου μεταξύ 10 και 30 βαθμών C (59 και 86 επίπεδα F). Απαλλαγείτε από τα άθικτα φάρμακα μετά από μια ημέρα λήξης.

 

Faqs:

 

Τι είναι ένα γενόσημο φάρμακο;

 

Το γενόσημο φάρμακο είναι γενικά ένα φάρμακο το οποίο συνήθως συσχετίζεται χημικά με ένα εμπορικό σήμα, αλλά κάτω από αυτό είναι γενικό όνομα ουσίας. Η κοινή φαρμακευτική αγωγή είναι συνήθως παρόμοια (βιο-συγκριτική) σε αυτή έχει την υψηλής ποιότητας ιατρική συγκριτικά βρέθηκαν σε τύπο δοσολογίας, την ασφάλεια, την εξουσία, τη διαδρομή της διοίκησης, την κορυφαία ποιότητα, τα χαρακτηριστικά απόδοσης και σχεδιασμένα επωφεληθούν. Τα καθολικά φάρμακα κατασκευάζονται από ειδικευμένους παραγωγούς. Υπενθυμίστε ότι τα συμπληρώματα υγείας που θα πάρετε από όλους μας διαφέρουν για να ελέγξετε έξω από τους τύπους της εταιρείας. Η εμφάνιση των φαρμάκων και επιπλέον μάρκες θα είναι το πνευματικό σπίτι του κατασκευαστή μάρκας. Έτσι, για να αποφευχθούν τυχόν κατηγορίες παραβίασης των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πρέπει να αλλάξουμε την ορθή εκτέλεση και το χρώμα των κοινών προϊόντων και επίσης να χρησιμοποιήσουμε το ενεργητικό στοιχείο (γενικό όνομα) αντί για το όνομα της γραμμής για τη σφράγιση των συμπληρωμάτων υγείας. Παρακαλείσθε να καταλάβετε ότι τα γενικά συμπληρώματα υγείας ποικίλλουν ανάλογα με τα φάρμακά σας. Οι κάψουλες μας είναι κυκλικές και φουσκωμένες (10 προϊόντα ανά blister). Το ενεργητικό μέρος σε συνδυασμό με το υπερβολικό βάρος είναι ιδιαίτερα στο ίδιο το gadget.

 

Τι κάνει τα γενόσημα συμπληρώματα υγείας φθηνότερα σε σύγκριση με τους τύπους εμπορικών σημάτων;

 

Η διαφορά τιμής μεταξύ των προϊόντων κοινόχρηστης ονομασίας και της μάρκας εξαρτάται από την αρχική τιμή. Οι προμηθευτές του στοιχείου επωνυμίας αφιερώνουν τεράστια ποσά μετρητών για έρευνα, δοκιμές, ιατρική αξιολόγηση και παρατήρηση, διαφήμιση, μάρκετινγκ και branding. Οι κατασκευαστές γενικών φαρμάκων πρέπει απλά να δαπανήσουν χρήματα για την αγορά μιας χημικής μεθόδου. Κατά συνέπεια, μπορείτε να πάρετε υψηλής ποιότητας φάρμακα σε μια μικρή τιμή. Αγορά φτηνής ταμσουλοζίνη (Flomax) on-line. Αγοράστε χαμηλού κόστους γενόσημο Flomax (ταμσουλοζίνη). Αγορά Tamsulosin (Flomax) με οικονομικό κόστος. Φτηνές τιμές φαρμακείο Flomax (ταμσουλοζίνη), φάρμακο υψηλής ποιότητας.

 

Εκτελέστε θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία υγείας που έχει συνταγογραφηθεί;

 

Ωστόσο, θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να λάβετε οδηγίες από το δικό σας γιατρό προτού προχωρήσετε σε φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί να έχετε κάποιες παθήσεις αντενδείκνυται μόλις σκεφτείτε για την απόκτηση συγκεκριμένων τύπων φαρμάκων συν το γιατρό σας μπορεί να σας βοηθήσει ό, τι μπορείτε ή ίσως δεν μπορεί να εξετάσει.

 

Εκτελέστε να βεβαιωθείτε για το τυπικό των συμπληρωμάτων;

 

Εξαιρετική για τα φάρμακα που αναμένετε είναι το θέμα της προτεραιότητας μας. Η συλλογιστική της επιχείρησης είναι εύκολη: όσο καλύτερα είναι τα πρότυπα των αντικειμένων, τόσο περισσότεροι πελάτες έχουμε. Ως εκ τούτου, είμαστε πραγματικά προσεκτικοί και επιλεκτικοί στην απόφαση αυτού του παρόχου, το συμβατικό των προϊόντων εξετάζεται αυστηρά καθώς και η τεκμηρίωση θα μπορούσε να εξεταστεί προσεκτικά.

 

Πώς θα παραδώσετε παραγγελίες; ΝΑΙ ΟΧΙ Έχω την ένδειξη για να πάρω τη συσκευασία;

 

Εάν παραδίδεται από το κανονικό μη καταχωρημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η αγορά αρχίζει να παίζει ένα συνηθισμένο φάκελο χωρίς αναφορά υλικού περιεχομένου. Το πακέτο θα παραμείνει στο πακέτο αλληλογραφίας σας. Δεν χρειάζεται να σηματοδοτήσετε εξαιτίας αυτού. Σε περίπτωση που αποστέλλεται με courier, ο παραλήπτης πρέπει να αναφέρει σχετικά με τη συσκευασία. Όλες οι αγορές αποστέλλονται με λεπτές συσκευασίες προϊόντων. Δεν υπάρχει κανένα σημείο προς τα έξω από το πακέτο σε αυτό που είναι στεγασμένο μέσα. Επιπλέον, το όνομά σας ή οποιουδήποτε άλλου είδους προσωπικές πληροφορίες δεν θα αποκτήσετε ή δεν επιθυμείτε σε κάποια άλλη εταιρεία. Η προσωπική ιδιωτικότητα είναι προφανώς η μεγαλύτερη ανησυχία μας.

 

Σίγουρα η αγορά μου θα μεταφερθεί σε μια ενιαία συμφωνία πακέτου ή θα μπορέσετε να τη διαιρέσετε σε περίπτωση που η αγορά είναι μεγάλη;

 

Εάν μια αγορά περιλαμβάνει 80 χάπια (ή υψηλότερα) ή σε περίπτωση που υπάρχουν πολυάριθμα είδη φαρμάκων σε μία παραγγελία, όλοι μας θα πρέπει να στείλουμε ξεχωριστά τα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι η παράδοση θα χρειαστεί περισσότερο από 3 εβδομάδες από τότε που οι προσφορές αποστέλλονται με την περίοδο περίπου επτά ημερών ξεχωριστά. Αυτό ολοκληρώθηκε φυλάσσοντας την παράδοση.

 

Μυστικότητα

 

Όλα όσα παρέχετε είναι συνήθως εμπιστευτικά και δεν αγαπούν τις επιχειρήσεις.

Στο site, συμπληρώνετε μια αίτηση πιστωτικής κάρτας για να αγοράσετε τα ναρκωτικά σας. Οι προσωπικές πληροφορίες που έχετε εισάγει χρησιμοποιούνται σίγουρα για την παράδοση των προϊόντων και για το μήνυμα επαλήθευσης των παραγγελιών. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι χρήσιμες για να επικοινωνήσετε με τον πελάτη, εάν απαιτείται επίσης. Οι πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για σχεδόν καμία επικοινωνία απορριμμάτων ή μάρκετινγκ και ούτω καθεξής

 

Ασφάλεια

 

Τα πράγματα δεν έχουν καμία αξιοποίηση των πληροφοριών των πελατών των τραπεζικών καρτών. Οι πάροχοι υποστήριξης πελατών μπορούν να δουν απλώς τα τελευταία 4 ψηφία των τραπεζικών καρτών μέσα στη βάση δεδομένων.

Όλα τα δεδομένα μέσω της σελίδας ελέγχου είναι ευθεία στο ασφαλές μηχάνημα του συστήματος αποπληρωμής.

Η ασφάλεια των υποχρεώσεων εξασφαλίζεται συνήθως με την απλή κρυπτογράφηση των δικών σας πληροφοριών κατά τη διάρκεια της αντιγραφής από τον πελάτη σας στην εταιρεία δανεισμού για την πέψη. Όλοι μας χρησιμοποιούμε 128 μικροσκοπικά Bit Protected Sockets Covering (SSL) λογισμικό υπολογιστή για την κρυπτογράφηση των πληροφοριών που βλέπετε.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων