Τριαμκινολόνη 4 mg. Γενική Aristocort. Αγοράστε φτηνά Triamcinolone σε απευθείας σύνδεση. Εκτελέστε γενικά χάπια Aristocort 4 mg. Χαμηλή τιμή Τριαμκινολόνη. Φάρμακα με γρήγορη παράδοση. Αγοράστε ταμπλέτες με express shipping.

Τριαμκινολόνη 4 mg. Γενική Aristocort. Αγοράστε φτηνά Triamcinolone σε απευθείας σύνδεση. Εκτελέστε γενικά χάπια Aristocort 4 mg. Χαμηλή τιμή Τριαμκινολόνη.

Η τριαμκινολόνη (μάρκες Kenalog, Aristocort, Nasacort, Tri-Nasal, Triderm, Azmacort, Trilone, Volon A, Tristoject, Fougera, Tricortone, Triesence) είναι πραγματικά ένα κορτικοστεροειδές που χορηγείται από το στόμα, ή κρέμα. Το Aristocort (Τριαμκινολόνη) χρησιμοποιείται προοριζόμενο για τη θεραπεία ενός αριθμού ιατρικών περιστάσεων, περιλαμβανομένης όμως, χωρίς περιορισμό, ανεπάρκειας του γνωστού φλοιού επινεφριδίων, άλλων διαταραχών, ευαίσθητων διαταραχών και διαταραχών συνδετικών κυττάρων. Το TRIAMCINOLONE (Aristocort, Triderm, Kenalog) είναι συνήθως ένα κορτικοστεροειδές. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος, της φλεγμονής, του κνησμού και των αλλεργιών. Αυτό το είδος φαρμάκου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα των αλλεργικών αντιδράσεων, της αρθρίτιδας, των αναπνευστικών δυσκολιών, των πόρων και των δερματικών επιπλοκών, καθώς και αρκετές πρόσθετες συνθήκες. Αυτό το είδος φαρμάκου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους άλλους λόγους. Ρωτήστε τον ιατρό σας ή ίσως τον φαρμακοποιό σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις.

 

Τι πρέπει να ενημερώσω τις εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης πριν να χρησιμοποιήσω αυτό το φάρμακο;

 

Πρέπει να γνωρίζουν για εκείνους που έχουν αυτές τις περιστάσεις:

κατάθλιψη, στρες ή ψυχωτικές διαταραχές

Διαβήτης

λοίμωξη, θέλουν φυματίωση, ιό έρπητα ή λοίμωξη

ηπατική νόσο

εύθραυστα οστά

προηγούμενο έμφραγμα του μυοκαρδίου

επιληπτικές κρίσεις

κοιλιακή πάθηση ή ασθένεια του εντέρου

ασθένεια του θυρεοειδούς αδένα

μια μεγάλη ασυνήθιστη ή ίσως αλλεργική επίθεση στην triamcinolone, τα στεροειδή φάρμακα, τα πρόσθετα φάρμακα, τα τρόφιμα, τις χημικές βαφές ή τα χημικά συντηρητικά

έγκυος ή ίσως ψάχνετε να πάρετε μαζί με το παιδί

Θηλασμός

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο;

 

Πάρτε αυτές τις θεραπείες από το στόμα με ένα ποτήρι πόσιμο νερό. Προσέχετε τις οδηγίες γύρω από τη συνταγή που φέρει την ένδειξη. Εξετάστε με το γάλα ή ίσως γεύματα για να αποτρέψετε την ενοχλημένη κοιλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε αυτό το φάρμακο στις ή γύρω στις 8: 00 κάθε πρωί. Εξετάστε το φάρμακο σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συνήθως μην παίρνετε το φάρμακο πιο τακτικά από το στόχο. Συνήθως δεν τελειώνουν την απόκτηση εκτός από την καθοδήγηση του γιατρού σας. Μπορεί να θέλετε να μειώσετε σταδιακά τη δόση.

 

Μιλήστε στον παιδίατρο σας σχετικά με τη χρήση τέτοιου είδους φαρμάκων στα παιδιά. Μπορεί να χρειαστεί μοναδική θεραπεία.

 

Φανταστείτε εάν χάσω μια δοσολογία;

 

Σε περίπτωση που χάσετε μια δόση, πάρτε αυτό μόλις το κάνετε. Εάν είναι σχεδόν χρόνος για την επόμενη δόση, έχετε ακριβώς αυτή τη δόση. Συνήθως δεν λαμβάνετε διπλές ή επιπλέον δόσεις.

 

Τι μπορεί να συνδεθεί με αυτές τις θεραπείες;

 

Συνήθως μην κάνετε χρήση αυτού του φαρμάκου με τα ακόλουθα:

μιφεπριστόνη

ακετυλοσαλικυλικό οξύ

άλλα ορμονικά φάρμακα

εμβόλια και άλλα προϊόντα ανοσοποίησης

 

Αυτό το είδος της λίστας μπορεί να μην εξηγεί σχεδόν όλες τις πιθανές σχέσεις. Παρέχετε στις εταιρείες ευεξίας σας μια λίστα με όλα τα φάρμακα, τα φυσικά βότανα, τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ή τα συμπληρώματα υγείας που χρησιμοποιείτε. Επίσης, να τους ενημερώσετε σε περίπτωση που καπνίζετε τσιγάρα, καταναλώνετε αλκοόλ ή ίσως χρησιμοποιείτε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Μερικά προϊόντα μπορεί να συνδεθούν με το φάρμακο.

 

Ποιες παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω από αυτό το φάρμακο;

 

Μερικά αποτελέσματα που πρέπει να αναφέρετε στον γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας σας το συντομότερο δυνατόν:

αλλεργίες όπως η αλλεργία του δέρματος, ο κνησμός ή ίσως οι κυψέλες, η διογκωμένη επιδερμίδα, τα χείλη ή ίσως η γλώσσα

σκοτεινά, σκισμένα μπαρ σκαμπό

αναπνευστικά προβλήματα

αλλαγή στην όραση

σύγχυση, καταθλιπτική διαταραχή, ενθουσιασμό, αίσθημα κούνιας

κούραση

πυρετός, μόλυνση, πληγές που συνήθως δεν θεραπεύονται

συχνή διέλευση ούρων

βελτιωμένη δίψα

υπέρταση

εμμηνορροϊκές προκλήσεις

πόνους που βρέθηκαν στο πίσω μέρος, πλευρές, ώμους, μπριζόλα

στρογγυλοποίηση του προσώπου

επιληπτικές κρίσεις

δυσφορία στο στομάχι

πρήξιμο των ποδιών, των χεριών

ασυνήθιστα χτυπήματα ή κοκκινωπό σημεία στο δέρμα σας

ασυνήθιστα φτωχές ή εξαντλημένες

 

Παρενέργειες που πάντοτε δεν χρειάζονται ιατρική βοήθεια (αναφέρετε στον γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας αν πράγματι συνεχίζουν ή / και ενοχλούν):

πονοκεφάλους

αυξημένη εφίδρωση

δυσκολία στον ύπνο

ασυνήθιστη βελτίωση όσον αφορά τα μαλλιά σχετικά με το δέρμα του προσώπου ή ίσως το σώμα

ενοχλημένο στομάχι, έμετος

 

Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην εξηγεί όλα τα εφικτά ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

 

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη χρήση αυτού του είδους φαρμάκου;

 

Ελέγξτε τον γιατρό σας ή ίσως ειδικό για την υγειονομική περίθαλψη που προορίζεται για συχνό έλεγχο της δικής σας προόδου. Σε περίπτωση που είστε διαβητικός, εξετάστε τα σάκχαρα του αίματός σας με στόχο. Σε περίπτωση που έχετε πάρει αυτό το φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα, κρατήστε μια κάρτα αναγνώρισης μαζί με το όνομά σας, το είδος και την εξυπηρέτηση των φαρμάκων, καθώς και το όνομα και τη διεύθυνση του γιατρού σας.

 

Μπορεί να θέλετε να είστε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής ενώ παίρνετε αυτό το είδος φαρμάκου. Μιλήστε στο γιατρό σας.

 

Συνήθως δεν εκτίθενται σε άτομα που έχουν ανεμευλογιά ή ίσως η ιλαρά όταν αποκτάτε αυτό το είδος φαρμάκου. Εάν το κάνετε, επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας.

 

Πού πρέπει να κρατήσω αυτό το είδος φαρμάκου;

 

Πραγματοποιήστε κατάστημα στη θερμότητα του χώρου, μεταξύ 68 και 77 επιπέδων F (20 και 25 βαθμών C). Αγοράστε μακριά από τη θερμότητα, την υγρασία και το φως. Συνήθως μην αποθηκεύετε στην τουαλέτα. Διατηρείτε μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

 

Faqs:

 

Ακριβώς ό, τι είναι ένα κοινό φάρμακο;

 

Η Wikipedia παρέχει ορισμό: "Γενικά φάρμακα (γενικά φάρμακα, σύντομα: γενικά φάρμακα) είναι ένα φάρμακο το οποίο είναι σίγουρα παραγόμενο και διανεμημένο χωρίς ένα εμπορικό σήμα. Μια γενική ανάγκη υποστήριξης των ίδιων ουσιών λόγω του αρχικού τύπου. Γενικά, θεωρείται πραγματικά βιοϊσοδύναμο με το αντίστοιχο σήμα σχετικά με φαρμακοκινητικές και φαρμακοδυναμικές κατοικίες. Με την επέκταση, κατά συνέπεια, τα γενόσημα πιστεύεται ότι γίνονται παρόμοια που εντοπίζονται στη δόση, στην ισχύ, στην πορεία της χορήγησης, στην ασφάλεια, στην αποτελεσματικότητα και στον προορισμό που κάνουν χρήση. Λάβετε υπόψη σας τα συμπληρώματα που μπορείτε να λάβετε από εμάς να διαφέρουν από τα είδη μάρκας σας. Η εμφάνιση των φαρμάκων καθώς και οι μάρκες είναι το νοικοκυριό του παραγωγού εμπορικών σημάτων. Επομένως, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε είδους κατηγορία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, πρέπει να αντικαταστήσουμε τη φόρμα και το χρώμα από τα γενικά συμπληρώματα καθώς και να χρησιμοποιήσουμε το όνομα στο ενεργό συστατικό (γενικό όνομα) και όχι το σήμα για τη σφράγιση των συμπληρωμάτων. Λάβετε υπόψη ότι τα κοινά συμπληρώματα ποικίλουν για να εξετάσουν τα φάρμακα μάρκας. Τα συμπληρώματά μας είναι κυκλικά διαμορφωμένα και φουσκωμένα (10 συμπληρώματα ανά blister). Το ενεργό συστατικό μαζί με το υπερβολικό βάρος θα καθορίζεται από το ίδιο το δισκίο.

 

Γιατί τα καθολικά συμπληρώματα είναι λιγότερο ακριβά από τα εμπορικά σήματα;

 

Ο κύριος λόγος πίσω από το μειωμένο κόστος των γενικών φαρμάκων είναι ότι η δημιουργία με το γενόσημο φάρμακο διαρκεί λιγότερο και γι 'αυτό μπορεί να προσφερθεί μικρότερη τιμή, αλλά να διατηρηθεί η επιτυχία.

Οι παραγωγοί γενόσημων φαρμάκων είναι κατά κύριο λόγο σε θέση να αποφύγουν τα επόμενα 3 κόστη που επιβαρύνουν τις φαρμακοβιομηχανίες: 1) το κόστος από την έρευνα και την εξέλιξη του φαρμάκου, (2) δαπάνες που συνδέονται με τη λήψη της άδειας ρύθμισης (δηλ. Την προστασία και την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου). και (3) τα έξοδα διαφήμισης.

Πρώτον, οι συνηθισμένοι κατασκευαστές συνήθως δεν επιβαρύνονται με την τιμή της ανεύρεσης φαρμάκων και μάλλον αντιστρέφουν τα υπάρχοντα φάρμακα με το σήμα, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν βιοϊσοδύναμες παραλλαγές.

Δεύτερον, οι απλοί κατασκευαστές συνήθως δεν φέρουν την ευθύνη να επιδείξουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτών των φαρμάκων μέσω κλινικών δοκιμών - μάλλον, οι συνήθεις παραγωγοί πρέπει να αποδείξουν τη βιοϊσοδυναμία του γενικού φαρμάκου με το φάρμακο που επικρατεί.

Τρίτον, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα της διαφήμισης που κινείται προς την πίεση του καινοτόμου φαρμάκου. Το φάρμακο μάρκας πρέπει να δείχνει μόνο στο μάτι του αγοραστή, οι γενικοί τύποι συνήθως δεν το κάνουν. Τα φάρμακα που είναι διαθέσιμα οι παραγωγοί γενόσημων φαρμάκων έχουν ήδη στην αγορά για να πάρουν συνήθως δέκα χρόνια ή περισσότερο και δεν χρειάζονται επιπλέον μάρκετινγκ. Για παρόμοια αιτία, οι καθολικοί κατασκευαστές συνήθως δεν διανέμουν δόσεις δειγμάτων για την εμπορία των συγκεκριμένων ειδών. Το πολυάριθμο κόστος έρευνας, προώθησης και διαφήμισης που υποστηρίζουν οι τεράστιες φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην παρουσίαση ενός νέου φαρμάκου στην αγορά αναφέρεται συχνά, επειδή είναι ο λόγος πίσω από την υψηλή τιμή των νέων μεσιτών - θα ήθελαν να ανακτήσουν αυτά τα είδη δαπανών πριν από την εκτέλεση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έξω. Οι παραγωγοί γενικής χρήσης συνήθως δεν λαμβάνουν αυτό το κόστος, καθώς η βιοϊσοδυναμική εξέταση και η κατασκευή είναι αρκετά μικρές και είναι σε θέση να απαιτήσουν σημαντικά λιγότερα από το εμπορικό σήμα. Αγορά χαμηλού κόστους Triamcinolone (Aristocort) on-line. Αγοράστε φθηνό γενικό Aristocort (Triamcinolone). Αγορά Triderm (Triamcinolone) - χαμηλή τιμή και αξία, αλλά κορυφαία ποιότητα.

 

Χρειάζεστε έναν επαγγελματία υγείας που συνταγογραφήθηκε;

 

Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να προτείνουμε σίγουρα κάποιον να συμβουλευτεί το γιατρό σας προτού πάει για ένα φάρμακο. Μπορεί να έχετε κάποιες ασθένειες αντενδείκνυται όταν σχεδιάζετε να παίρνετε συγκεκριμένους τύπους φαρμάκων, καθώς και ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει ό, τι μπορείτε εύκολα ή δεν μπορείτε να πάρετε.

 

Πραγματικά εξασφαλίζετε το πρότυπο των χαπιών;

 

Η κορυφαία ποιότητα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που μπορείτε να περιμένετε μπορεί να είναι το αντικείμενο του κύριου ζητήματος. Η συλλογιστική είναι απλή: όσο καλύτερη είναι η ποιότητα των προϊόντων, τόσο περισσότεροι πελάτες έχουμε. Ως εκ τούτου είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και επιλεκτικοί στην απόφαση του παρόχου σας, το πρότυπο των αγαθών μπορεί να δοκιμαστεί αυστηρά καθώς και η τεκμηρίωση σίγουρα θα εξεταστεί προσεκτικά.

 

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε; ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

 

Στην περίπτωση που αποστέλλεται απλώς από το τυπικό μη εισηγμένο ταχυδρομείο, η αγορά θα είναι ένα συνηθισμένο πακέτο χωρίς καμία αναφορά υλικού περιεχομένου. Ο φάκελος μπορεί να καταλήξει να παραμένει στο πακέτο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν χρειάζεται να σηματοδοτήσετε κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση που παραδίδεται με courier, ο παραλήπτης πρέπει να υπογράψει σχετικά με τη δέσμη. Όλες οι αγορές παραδίδονται σε λεπτές συσκευασίες προϊόντων. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά έξω από το πακέτο σε σχέση με αυτό που συνήθως περιλαμβάνεται μέσα. Επιπλέον, ένα μήνυμα ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία δεν θα δοθεί ή ίσως προσφερθεί στην πρόσθετη οργάνωση. Το προσωπικό σας απόρρητο είναι συνήθως το μέγιστο θέμα.

 

Θα παραδοθεί η προσωπική μου παραγγελία σε μία δέσμη ή ίσως να την χωρίσετε σε περίπτωση που η αγορά είναι τεράστια;

 

Εάν μια αγορά περιλαμβάνει 80 χάπια (ή ακόμη περισσότερα) ή σε περίπτωση που υπάρχουν διάφορα είδη φαρμάκων σε μια ενιαία παραγγελία όλοι μας θα χρειαστεί να στείλετε τα συμπληρώματα ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, η παράδοση θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από 23 ημέρες, διότι οι προσφορές παραδίδονται με την περίοδο περίπου επτά ημερών μία κάθε φορά. Αυτό γίνεται για να προστατεύεται η παράδοση.

 

Εμπιστευτικότητα

 

Όλες οι λεπτομέρειες που προσφέρετε είναι συνήθως ιδιωτικές και δεν απευθύνονται σε τρίτους.

Στο δικτυακό μας τόπο, συμπληρώνετε μια αίτηση για την παραγγελία των φαρμάκων. Οι προσωπικές σας πληροφορίες που χρησιμοποιούνται προορίζονται για την παράδοση των προϊόντων και για το μήνυμα και το μήνυμα επιβεβαίωσης των παραγγελιών. Αυτές οι λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται επίσης για να επικοινωνήσουν με τον πελάτη εάν απαιτείται. Οι πληροφορίες συνήθως δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά για σχεδόν οποιαδήποτε απορία ή επικοινωνίες μάρκετινγκ και ούτω καθεξής

 

Ασφάλεια

 

Τα πράγματα δεν έχουν καμία χρήση των πληροφοριών πιστωτικών καρτών των πελατών. Οι φορείς εξυπηρέτησης πελατών μπορούν εύκολα να δουν μόνο τους τελευταίους τέσσερις αριθμούς των καρτών αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας μέσα στη βάση δεδομένων.

Κεντρική σελίδα του ιστότοπου --- πλήρη κατάλογο των φαρμάκων